'MyGlide' Stimulating Waterbased Lubricant 100ml by Pjur

€ 16,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1007
Είδος Διεγερτικά
Βάρος 100 ml
Προέλευση Germany
Εταιρεία Pjur
Barcode 827160104351
Η εταιρία Pjur ξεκίνησε την παρασκευή Personal Lubricants το 1994 και τα προϊόντα της πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες. Διαθέτει μία εντυπωσιακή σειρά προϊόντων, πολλά από τα οποία έχουν εξειδικευμένη χρήση - όπως το myglide το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για γυναίκες και το οποίο είναι ένα ... διεγερτικό λιπαντικό.

To λιπαντικο myglide έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για γυναίκες και έχει "διπλή" δράση. Ως λιπαντικό με βάση το νερό, προσφέρει τη λιπανση που απαιτείται προκειμένου να διευκολυνθεί και να γίνει πολύ πιο ευχάριστο το Love Making. Παράλληλα όμως, το Pjur myglide έχει εμπλουτιστεί με 100% φυτικό Ginseng το οποίο βελτιώνει και αυξάνει (τοπικά) τη κυκλοφορία του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται η ευαισθησία της περιοχής και κατά συνέπεια η αίσθηση της "διείσδυσης" να γίνεται πολύ πιο έντονη και πολύ πιο ... ερωτική. Το Pjur myglide λειτουργεί λοιπόν τόσο ως λιπαντικό, όσο και ως διεγερτικό. Η αίσθηση "ζεστασιάς" (warming sensation) που προκαλεί, έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει σημαντικά την απόλαυση κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής.

Το Pjur myglide είναι ιδανικό για γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν την "ποιότητα" της ερωτικής επαφής. Όπως όλα τα προϊόντα της Pjur, παρασκευάζεται στη Γερμανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι δερματολογικά ελεγμένο. Είναι ασφαλές για χρήση με προφυλακτικό και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέροντας τοπική ενυδάτωση.

Το Pjur My Glide διατίθεται και σε συσκευασία "travel size". Αν λοιπόν θέλετε να το ... έχετε πάντα μαζί σας, σας προτείνουμε να δείτε τη πρακτική μικρή συσκευασία Pjur My Glide 30ml που χωράει στη τσάντα ή ακόμη και στη τσέπη σας.

Δείτε επίσης

XXL Stabilizizer Spray for Men by Hot Austria
€ 19,80   € 17,80
ERO Active Power Cream 30ml by HOT Austria
€ 18,90   € 13,85
Intensify Plus Gel Warming & Arousing for Women 15ml by Kamasutra
€ 19,90
Orgasm Cream for Couples 30ml by Shiatsu
€ 22,90   € 20,90
Penis Power Spray 30ml by Shiatsu
€ 18,90
Επιστροφή στην κορυφή