Joyful Stimulation Gel Pomegranate & Nutmeg 30ml by Shiatsu

€ 19,90 € 14,83


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6403
Είδος Διεγερτικά
Βάρος 30 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Shiatsu
Barcode 4042342005134
Διεισδύστε στον κόσμο της ερωτικής απόλαυσης με το Joyful Stimulation Gel Pomegranate & Nutmeg την υπέροχη γέλη διέγερσης με φυσικά εκχυλίσματα ροδιού και μοσχοκάρυδου από την πολυτελή σειρά Shiatsu της εταιρίας HOT και πολλαπλασιάστε την ηδονή κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σας συνευρέσεων.

Το Stimulation Gel είναι εμπλουτισμένο με πλούσια ενεργά συστατικά και φυσικά διεγερτικά εκχυλίσματα, τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά την υπεραιμία στη περιοχή του αιδοίου, αυξάνοντας την ευαισθησία της ερωτογενούς αυτής ζώνης με συνέπεια την αύξηση της σεξουαλικής διάθεσης, την ενίσχυση της αίσθησης κατά τη διάρκεια της επαφής και την ευκολότερη επίτευξη του οργασμού.
Επιπλέον, η πικάντικη, ερεθιστική οσμή του μοσχοκάρυδου αναμειγνύεται μαγικά με τη ζουμερή, αναζωογονητική ευωδιά του ροδιού χαρίζοντάς σας μία εξαίσια αρωματική εμπειρία, η οποία θα ξεσηκώσει περαιτέρω τις αισθήσεις σας, καθιστώντας την ερωτική επαφή μία ανεπανάληπτη εμπειρία

Χρήση: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα από τη γέλη στην περιοχή του αιδοίου, ιδιαίτερα στην κλειτορίδα και τα χείλη. Κάντε ελαφρύ μασάς και αφήστε το gel έως ότου απορροφηθεί πλήρως. Σε μερικά λεπτά θα είστε έτοιμοι για την αισθαντικότερη οργασμική εμπειρία της ζωής σας!

Δείτε επίσης

Intensify Plus Gel Warming & Arousing for Women 15ml by Kamasutra
€ 19,90
Prorino XXL Cream for Men Rino Strong 50ml by HOT Austria
€ 19,40
V Active Power Spray 50ml by HOT Austria
€ 19,80   € 17,90
ERO Marathon Man Cream 30ml by HOT Austria
€ 16,90   € 10,58
Bull Power Delay Gel 30ml by Cobeco
€ 15,90
Επιστροφή στην κορυφή