Pleasure Balm Prolong 12ml by Kamasutra

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6419
Είδος Διεγερτικά
Βάρος 12 ml
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Kamasutra
Barcode 739122107020
Ισχυροποιήστε τις σεξουαλικές σας επιδόσεις και παραμείνετε… στις επάλξεις, έτοιμος για δράση… για όσο και αν χρειαστεί, με το εξαιρετικό βάλσαμο για άντρες Pleasure Balm Prolonging, ένα νέο, ξεχωριστό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την επιμήκυνση της ερωτικής επαφής και τη μεγιστοποίηση της σεξουαλικής απόλαυσης.

Δημιουργημένο με την αποκλειστική φόρμουλα της Kama Sutra, εμπλουτισμένη με 5% δραστικά συστατικά (σε σύγκριση με το μόλις 3%των ανταγωνιστικών προϊόντων), το Pleasure Balm Prolonging, παράσχει ελαφριά απευαισθητοποίηση στην περιοχή των αντρικών γεννητικών οργάνων (όχι πλήρη απώλεια αίσθησης) και ένα ήπιο αίσθημα διεγερτικού μυρμηγκιάσματος, το οποίο θα συμβάλλει στην ενίσχυση και διατήρηση της στύσης και την αποφυγή της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Χρήση: Από 18 ετών και άνω: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα της γέλης στη βάλανο και τον άξονα του πέους 5-10 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Πριν από την επαφή σκουπίστε ό,τι υπολείμματα έχουν απομείνει. Μετά την επαφή ξεπλύνετε καλά το προϊόν.

Tip: Για να πάρετε μια ιδέα για την αίσθηση που αφήνει το προϊόν, σας προτείνουμε να ακουμπήσετε μία ελάχιστη ποσότητα στα χείλη σας και να τα γλείψετε ελαφρά. Επιπλέον, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με μία πολύ μικρή ποσότητα στην αρχή (μία μικρή σταγόνα) για να δείτε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός σας και αν νοιώσετε καλά, μπορείτε σταδιακά να αυξήσετε ελαφριά την ποσότητα.

Προσοχή: Μην χρησιμοποιείτε το βάλσαμο αν είστε αλλεργικοί στη βενζοκαΐνη ή σε οποιοδήποτε άλλο συστατικό του προϊόντος.
Σε περίπτωση υπερευαισθησίας / αλλεργίας διακόψτε άμεσα τη χρήση.
Προϊόν εγκεκριμένο από το FDA.
Μόνο για εξωτερική χρήση.

Δείτε επίσης

Orgasm Cream for Couples 30ml by Shiatsu
€ 22,90   € 20,90
Ero Prorino Erection Cream for Men 100ml by HOT Austria
€ 22,90   € 18,30
Anal Relax Cream for Beginners 50ml by Shiatsu
€ 18,90   € 16,90
Exxtreme Power Χάπια x2 by HOT Austria
€ 9,80
ERO Anal BackSide Spray 50ml by HOT Austria
€ 18,90
Επιστροφή στην κορυφή