Women Pheromone Natural 30ml Andro Vita

€ 39,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1370
Είδος Φερομόνες
Βάρος 30 ml
Προέλευση Germany
Barcode 4260006580333
Εταιρεία Andro Vita
Οι φερομονες είναι ουσίες που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι οποίες γίνονται αντιληπτές μόνο υποσυνείδητα (από τον εγκέφαλο). Είναι άοσμες και αποτελούν μέρος της "βιοχημικής" επικοινωνίας (biochemical communication) μεταξύ 2 ατόμων.

Η σημαντικότερες γυναικείες φερομόνες - αυτές που χρησιμοποιεί άλλωστε και η Androvita - είναι γνωστές ως Copulines. Πρόκειται για ουσίες που εκκρίνει ο γυναικείος οργανισμός πριν από την ωορηξία. Οι φερομονες αυτές δίνουν το σήμα στον "ανδρικό" πληθυσμό πως η γυναίκα είναι γόνιμη και "έτοιμη". Οι Copulines μειώνονται σταδιακά μετά την ηλικία των 20 ετών. "Εξαφανίζονται" σχεδόν ολοκληρωτικά σε όσες γυναίκες χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χάπια.

Οι φερομονες Androvita Woman Natural 30ml είναι εντελώς άοσμες. Απευθύνονται στις γυναίκες που έχουν το δικό τους "αγαπημένο" άρωμα που δεν θέλουν να αλλάξουν. Οι φερομόνες Natural "φοριούνται" κάτω από το αγαπημένο σας άρωμα - η ενεργή τους δράση δεν μειώνεται από τη χρήση αρώματος.

Οι γυναικείες φερομόνες Androvita παράγονται στα εργαστήρια της Cοmpendium στη Γερμανία. Θεωρούνται από τις καλύτερες φερομόνες παγκοσμίως και η αποτελεσματικότητα τους έχει αποδειχτεί σε αναρίθμητα "blind tests". Είναι δερματολογικά ελεγμένες και παράγονται κάτω από τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη λειτουργία των φερομονών πατώντας εδώ.

Δείτε επίσης

Men Pheromone Natural 30ml Andro Vita
€ 39,80
Natural Man 50ml Pheromone by HOT Austria
€ 46,70
Pheromone Eau de Parfum Women Lime 15ml Shiatsu
€ 35,90
Pheromone Eau de Parfum Men Grey 50ml Shiatsu
€ 69,90   € 59,80
Επιστροφή στην κορυφή