Men Pheromone Aroma 30ml Andro Vita

€ 39,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1371
Είδος Φερομόνες
Βάρος 30 ml
Προέλευση Germany
Barcode 4260006580258
Εταιρεία Andro Vita
Οι φερομονες είναι ουσίες που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι οποίες γίνονται αντιληπτές μόνο υποσυνείδητα (από τον εγκέφαλο). Είναι άοσμες και αποτελούν μέρος της "βιοχημικής" επικοινωνίας (biochemical communication) μεταξύ 2 ατόμων.

Τα δραστικά συστατικά που περιέχουν οι Ανδρικές Φερομονες Androvita είναι Androstenone και Androstenol. Οι Androstenones είναι φερομονες που εντοπίζονται σε ένζυμα που παράγονται κυρίως στη περιοχή της μασχάλης. Σηματοδοτούν δύναμη και επιθετικότητα. Οι Androstenols εντοπίζονται στον ιδρώτα και σηματοδοτούν νεανικότητα και γονιμότητα. Οι φερομόνες αυτές μειώνονται - με αυξανόμενο ρυθμό - μετά την ηλικία των 20 ετών.

Οι φερομονες Androvita Μαν 30ml έχουν εμπλουτιστεί με ένα υπέροχο και ιδιαίτερα masculine άρωμα. Απευθύνονται στους άνδρες που δεν έχουν "αγαπημένο" άρωμα και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Οι φίλοι των Sensities που δεν θέλουν να αλλάξουν το άρωμα που "φοράνε", συνήθως προτιμούν τις φερομόνες Androvita Man Natural που είναι εντελώς άοσμες.

Οι ανδρικές φερομόνες Androvita παράγονται στα εργαστήρια της Cοmpendium στη Γερμανία. Θεωρούνται από τις καλύτερες φερομόνες παγκοσμίως και η αποτελεσματικότητα τους έχει αποδειχτεί σε αναρίθμητα "blind tests". Είναι δερματολογικά ελεγμένες και παράγονται κάτω από τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη λειτουργία των φερομονών πατώντας εδώ.

Δείτε επίσης

Limited Edition Dubai Woman Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Natural Woman Pheromone 50ml by HOT Austria
€ 44,80
Natural Woman 15ml Pheromone by HOT Austria
€ 24,90   € 22,90
Twilight Men 50ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 49,80
Phiero Man 3 x 30ml Premium Offer Pack by 500Cosmetics
€ 134,70   € 112,90
Επιστροφή στην κορυφή