Women Pheromone Natural Styling Gel 100ml Andro Vita

€ 16,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1376
Είδος Φερομόνες
Βάρος 100 ml
Προέλευση Germany
Εταιρεία Andro Vita
Οι φερομονες είναι ουσίες που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι οποίες γίνονται αντιληπτές μόνο υποσυνείδητα (από τον εγκέφαλο). Είναι άοσμες και αποτελούν μέρος της "βιοχημικής" επικοινωνίας (biochemical communication) μεταξύ 2 ατόμων.

Η σημαντικότερες γυναικείες φερομόνες - αυτές που χρησιμοποιεί άλλωστε και η Androvita - είναι γνωστές ως Copulines. Πρόκειται για ουσίες που εκκρίνει ο γυναικείος οργανισμός πριν από την ωορηξία. Οι φερομονες αυτές δίνουν το σήμα στον "ανδρικό" πληθυσμό πως η γυναίκα είναι γόνιμη και "έτοιμη". Οι Copulines μειώνονται σταδιακά μετά την ηλικία των 20 ετών. "Εξαφανίζονται" σχεδόν ολοκληρωτικά σε όσες γυναίκες χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χάπια.

To Pearl Gloss Styling Gel της Androvita είναι πολύ δυνατό και θα δώσει στα μαλιά σας υπέροχη λάμψη. Έχει πολύ όμορφο άρωμα, υψηλή συγκέντρωση σε φερομονες και είναι πολύ οικονομικό. Είναι εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 που θρέφει τη ρίζα. Διαθέτει επιπλέον UV-Filter για προστασία από τον ήλιο.

Οι γυναικείες φερομόνες Androvita παράγονται στα εργαστήρια της Cοmpendium στη Γερμανία. Θεωρούνται από τις καλύτερες φερομόνες παγκοσμίως και η αποτελεσματικότητα τους έχει αποδειχτεί σε αναρίθμητα "blind tests". Είναι δερματολογικά ελεγμένες και παράγονται κάτω από τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη λειτουργία των φερομονών πατώντας εδώ.

Δείτε επίσης

Pheromone Eau de Parfum Women Red 50ml Shiatsu
€ 69,90
Phiero Man 3 x 30ml Premium Offer Pack by 500Cosmetics
€ 134,70   € 112,90
Pheromone Eau de Parfum Women Lime 50ml Shiatsu
€ 69,90
Natural Man 15ml Pheromone by HOT Austria
€ 24,90   € 19,90
Επιστροφή στην κορυφή