Phiero Notte Man 30ml by 500Cosmetics

€ 34,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2339
Είδος Φερομόνες
Βάρος 30 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία Phiero
Οι φερομονες είναι ουσίες που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός και οι οποίες γίνονται αντιληπτές μόνο υποσυνείδητα (από την υπόφυση του εγκεφάλου). Είναι άοσμες και αποτελούν μέρος της "βιοχημικής" επικοινωνίας (biochemical communication) μεταξύ 2 ατόμων.

Τα αρώματα με φερομόνες της Phiero, είναι πολύ γνωστά τόσο στις Η.Π.Α, όσο και στην Ευρώπη. Το Phiero Notte Man είναι το "all time classics" προϊόν της Phiero. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δροσερό άρωμα το οποίο έχει εμπλουτιστεί με Androstenone.

Η φερομόνη Androstenone χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός αισθήματος "υπεροχής". Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την Androstenone ως ένδειξη "δύναμης" και και "νεότητας". Δέχονται ένα μήνυμα πως ο συνομιλητής τους είναι ιδιαίτερα "masculine", ένας "αληθινός άνδρας". Οι άνδρες από την άλλη πλευρά, αντιλαμβάνονται την Androstenone ως σημάδι "ανταγωνιστικότητας" και "επιθετικότητας".

Πολλοί ισχυρίζονται πως η Phiero Notte - παρά το γεγονός πως περιέχει μία μόνο φερομόνη - είναι ένα από τα καλύτερα και αποτελεσματικότερα προϊόντα παγκοσμίως. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως εκπέμπει ένα απόλυτα "ξεκάθαρο μήνυμα" το οποίο δεν μπορεί να "παρερμηνευτεί". Ταιριάζει απόλυτα σε όσους θέλουν να ενισχύσουν την εικόνα του "sexy άνδρα", να αυξήσουν τις πιθανότητες για "one night stands" ή και να "επιβληθούν" στον εργασιακό τους χώρο.

H Phiero Notte Man περιέχει αιθέρια έλαια τα οποία της χαρίζουν ένα φυσικό άρωμα - ιδιαίτερα αγαπητό στις γυναίκες. Τα 30ml που περιέχει επαρκούν για τουλάχιστον 90 χρήσεις, ενώ η επίδραση της διαρκεί για περίπου 8 ώρες.

Δείτε επίσης

Men Pheromone Natural Styling Gel 100ml Andro Vita
€ 16,90
Phiero Night Man 10ml by 500Cosmetics
€ 24,90   € 19,80
Pheromone Eau de Parfum Men Dark Blue 50ml Shiatsu
€ 69,90   € 59,80
Sophisticated Woman London Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,85
Επιστροφή στην κορυφή