Twilight Woman 15ml Pheromone Parfum by HOT Austria

€ 29,80 € 23,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7094
Είδος Φερομόνες
Εταιρεία HOT Products Austria
Βάρος 15 ml
Προέλευση Austria
Barcode 4042342006162
Οι γυναικείες φερορμονες (pheromones) Extra Strong, της Αυστριακής εταιρίας HOT, θεωρούνται από τις πιο ισχυρές και αποτελεσματικές φερορμονες παγκοσμίως.

Οι γυναικείες φερορμονες Extra Strong επιδρούν ασυναίσθητα στον ανδρικό εγκέφαλο (biochemical communication) βελτιώνοντας σημαντικά, την αντιλαμβανόμενη από τους άλλους, εικόνα σας. Η θελκτικότητα και το γενικότερο sex appeal σας εμφανίζονται σημαντικά ενισχυμένα στα μάτια των ανδρών συνομιλητών σας.

Στην πραγματικότητα οι φερομόνες στις οποίες στηρίζεται η δράση του HOT Twilight Woman είναι γνωστές με το όνομα κοπουλίνες (copulins). Οι φερομόνες αυτές μεταδίδουν το μήνυμα της "σεξουαλικής ετοιμότητας" στο ανδρικό φύλο, το οποίο μύνημα λαμβάνεται ασυναίσθητα μέσω της υπόφυσης. Οι φυσικές κοπουλίνες αρχίζουν να μειώνονται σημαντικά στις γυναίκες μετά την ηλικία των 25 ετών, ενώ έχουν σχεδόν εξαφανιστεί μετά τα 40. Οι κοπουλίνες είναι εντελώς άοσμες.

Οι γυναικείες φερορμονες Extra Strong έρχονται να αντικαταστήσουν το άρωμα σας με ένα νέο άρωμα - υπέροχα θηλυκό - και βιοχημικά ενισχυμένο. Οι φερορμονες της Hot βοηθούν στη ταχύτερη αποδοχή εκείνης που τις φοράει. Αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικές ακόμη και στους χώρους εργασίας, αφού ήδη εταιρίες στις Η.Π .Α. τις παρέχουν στο προσωπικό (κυρίως σε τμήματα πωλήσεων) καθώς φαίνεται να βοηθούν στη συναναστροφή με πελάτες του αντίθετου φύλου.

Εμείς στο Sensities πιστεύουμε πως οι γυναικείες φερορμονες της HOT συγκαταλέγονται μεταξύ των 5 top brands παγκοσμίως.

Δείτε επίσης

Phiero Premium Man 30ml by 500Cosmetics
€ 44,90   € 38,90
Phiero Xtreme 10ml by 500Cosmetics
€ 44,90   € 39,90
Women Pheromone Natural Styling Gel 100ml Andro Vita
€ 16,90
Natural Woman Pheromone 50ml by HOT Austria
€ 44,80
Επιστροφή στην κορυφή