Phiero Man 3 x 30ml Premium Offer Pack by 500Cosmetics

€ 134,70 € 112,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2380
Είδος Φερομόνες
Βάρος 3 × 30 ml
Εταιρεία Phiero
Προέλευση Spain
H ειδική προσφορά της Phiero σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε την Phiero Premium Man σε μοναδική τιμή. Αγοράζοντας 2 συσκευασίες παραλαμβάνετε μία ακόμη χωρίς χρέωση. Έτσι κερδίζετε έκπτωση 33% στην αγορά σας και εξασφαλίζετε τις φερομόνες που θα χρειαστείτε για τους επόμενους ... 9 μήνες!!!

Τα αρώματα με φερομόνες της Phiero, είναι πολύ γνωστά τόσο στις Η.Π.Α., όσο και στην Ευρώπη. Το Phiero Premium Man είναι ένα δροσερό άρωμα το οποίο έχει εμπλουτιστεί με έναν συνδυασμό 3 φερομονών. Περιέχει Androstenone, A-Keto και Delta-16-ol.

Η φερομόνη Androstenone είναι μία ιδιαίτερα ισχυρή ανδρική φερομόνη η οποία "εκπέμπει" το μήνυμα της δύναμης και της "ανωτερότητας". Ελκύει τις γυναίκες και αυξάνει το αίσθημα του "σεβασμού" σε άλλους άνδρες. Η φερομονη A-Keto, γνωστή και ως "φερομόνη του έρωτα" θεωρείται πως δημιουργεί στις γυναίκες το αίσθημα της ασφάλειας και της "ζεστασιάς", αυξάνοντας έτσι την βεβαιότητα πως "αισθάνομαι άνετα και οικεία με αυτόν τον άνθρωπο". Η φερομόνη Delta-16-ol είναι γνωστή και ως "φερομονη της επικοινωνίας". Θεωρείται πως "σπάει το πάγο" και ευνοεί την επίτευξη μίας αποτελεσματικής επικοινωνίας και την έναρξη μίας "κουβέντας".

H Phiero Premium Man περιέχει αιθέρια έλαια τα οποία της χαρίζουν ένα φυσικό άρωμα - ιδιαίτερα αγαπητό στις γυναίκες. Τα 30ml που περιέχει επαρκούν για τουλάχιστον 90 χρήσεις, ενώ η επίδραση της διαρκεί για περίπου 8 ώρες.

Δείτε επίσης

Twilight Men 50ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 49,80
Natural Man 15ml Pheromone by HOT Austria
€ 24,90   € 19,90
Sophisticated Woman London Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,85
Men Pheromone Natural 30ml Andro Vita
€ 39,80
Επιστροφή στην κορυφή