Men Pheromone Gel 15ml by Hot Austria

€ 59,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4981
Είδος Αρώματα
Βάρος 15 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342003451
Οι φερομόνες, λέξη που προέρχεται από την ελληνική γλώσσα και σημαίνει "φορέας ενθουσιασμού" είναι χημικές ουσίες που εκκρίνονται από πολλά έμβια όντα και, σύμφωνα με τους επιστήμονες, θεωρούνται σε μεγάλο ποσοστό υπεύθυνες για την σεξουαλική τους συμπεριφορά, καθώς επιδρούν απ’ ευθείας στον εγκέφαλο (biochemical communication), διεγείροντας τις αισθήσεις και την ερωτική διάθεση.

Βελτιώστε αισθητά την σεξουαλική σας εικόνα και τον αισθησιασμό που αποπνέετε και νιώστε άμεσα επιθυμητοί και ελκυστικοί με το νέο Men Pheromone Gel LONDON-MIAMI-TOKYO από την αυστριακή εταιρία HOT.
Το εξαιρετικό αυτό gel με την ουδέτερη μυρωδιά είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε να το “φοράτε” κάτω από το αγαπημένο σας άρωμα ή αποσμητικό.
Με το τρόπο αυτό, δεν αποχωρίζεστε το άρωμα που προτιμάτε - ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε και τις ευεργετικές ιδιότητες της φερομόνης.
Ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τη γυναίκα των ονείρων σας άμεσα, καθώς η αισθησιακή μυρωδιά του κορμιού σας θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις των γυναικών που σας περιβάλλουν και θα σας μεταμορφώσει στον πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικό άνδρα στον χώρο.

Ψεκάστε 2-3 φορές στη περιοχή του λαιμού και των καρπών και η ευεργετική δράση της φερομόνης θα σας συνοδεύει για πολλές ώρες. Καθώς ιδρώνετε, το άρωμα “ενεργοποιείται” ακόμη εντονότερα.

Πωλείται σε συσκευασία 15ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή