Man Pheromone Parfum 25ml by Shiatsu

€ 38,90 € 32,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4982
Είδος Φερομόνες
Προέλευση Austria
Βάρος 25 ml
Εταιρεία HOT Shiatsu
Barcode 4042342003000
Το ανδρικό άρωμα με φερομόνες Garden of Love της εταιρίας Shiatsu αναδεικνύει την σαγήνη και τη γοητεία του άνδρα με έναν μοναδικό και ακαταμάχητο τρόπο. Η πλούσια, αισθησιακή του μυρωδιά θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις των γυναικών που σας περιβάλλουν και θα σας μεταμορφώσει στον πιο ενδιαφέροντα και ελκυστικό άνδρα στον χώρο. Η δράση του διαρκεί για αρκετές ώρες, αυξάνοντας την ερωτική σας επιθυμία και χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, στους χώρους εργασίας, στους χώρους διασκέδασης, αλλά και στον προσωπικό σας χώρο, καθώς μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής με την σύντροφό σας. Ψεκάστε πριν το ''σημαντικό'' ραντεβού στον λαιμό, στο εσωτερικό των καρπών και πάνω στα ρούχα σας. Καθώς ιδρώνετε, το άρωμα “ενεργοποιείται” ακόμη περισσότερο. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε!

Όλα τα προϊόντα της Shiatsu παρασκευάζονται στην Αυστρία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και απόλυτα ασφαλή για το σώμα.

Πωλείται σε συσκευασίες των 25ml και 15ml.

Οι Φερομόνες είναι χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, οι οποίες καταφέρνουν να προσελκύουν σεξουαλικά το αντίθετο φύλο, να εντείνουν την φυσική επιθυμία και να διεγείρουν τις αισθήσεις και την ερωτική διάθεση. Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, μια σειρά από μελέτες αιχμής έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι άνθρωποι, όταν εκτίθενται σε αυτά τα σχεδόν άοσμα χημικά σήματα, βιώνουν ποικίλους βαθμούς “έλξης”, καθώς οι χημικοί αυτοί “αγγελιοφόροι” επιδρούν ασυναίσθητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα του συνομιλητή του. Η θελκτικότητα και ο ερωτισμός του ατόμου ενισχύονται και η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο.

Δείτε επίσης

Twilight Woman 50ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 49,90   € 44,76
Spicy Man Miami Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Pheromone Eau de Parfum Women Pink 50ml Shiatsu
€ 69,90   € 59,80
Limited Edition Dubai Woman Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Natural Man 15ml Pheromone by HOT Austria
€ 24,90   € 19,90
Επιστροφή στην κορυφή