Attraction Masculine Pheromone Perfume 7ml Mai Scents

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6304
Είδος Φερομόνες
Βάρος 7 ml
Προέλευση Spain
Barcode 8435465321599
Εταιρεία Attraction
Προσθέστε πόντους στη γοητεία σας και δείξτε πιο σαγηνευτικός και πιο ελκυστικός από ποτέ με τις φυσικές φερομόνες Perfume Attraction Masculine από την εταιρία Mai Scents. .

Ένα άρωμα αποκλειστικά για άνδρες φτιαγμένο από εξαιρετικά συμπυκνωμένες φερομόνες υψηλής ποιότητας που σε συνδυασμό με την μυρωδιά του ίδιου του αρώματος προκαλούν μία έντονα ακαταμάχητη έλξη στο γυναικείο φύλο, στην οποία καμία εκπρόσωπός τους δεν θα μπορέσει να αντισταθεί. Λίγοι μόνο ψεκασμοί είναι αρκετοί για να στρέψετε τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού πάνω σας. Βελτιώστε άμεσα την ερωτική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή και απολαύστε μοναδικές επιτυχίες στη δουλειά, αλλά καις το κρεβάτι σας με τη βοήθεια του μυστικού σας συμμάχου!

Χρήση: Βάλετε λίγο άρωμα στο στέρνο και πίσω από το αυτί σας. Με τη φυσική θερμοκρασία του σώματος θα απελευθερωθεί η φερομόνη του αρώματος αφυπνίζοντας το γυναικείο ερωτικό ένστικτο.

Οι φερομονες είναι ουσίες που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός, οι οποίες "ευθύνονται" για την τόνωση της σεξουαλικής διέγερσης, την αύξηση της λίμπιντο και της άμεσης επιθυμίας για ερωτική επαφή. Γίνονται αντιληπτές μόνο υποσυνείδητα, από τον εγκέφαλο και αποτελούν μέρος της "βιοχημικής" επικοινωνίας (biochemical communication) μεταξύ 2 ατόμων.
.

Δείτε επίσης

Phiero Notte Man 30ml by 500Cosmetics
€ 34,90
Twilight Woman 50ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 49,90   € 44,76
Twilight Woman 15ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 29,80   € 23,80
Spicy Man Miami Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Men Pheromone Natural 30ml Andro Vita
€ 39,80
Επιστροφή στην κορυφή