Phiero Secret 15ml by 500Cosmetics

€ 24,90 € 19,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8401
Είδος Φερομόνες
Βάρος 15 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία 500Cosmetics
Barcode 8436566180931
Υψηλής ισχύος και δυναμικότητας καθαρή φερομόνη, ιδανική για τις γυναίκες που επιθυμούν να προσελκύσουν το ανδρικό ενδιαφέρον με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Εμπλουτισμένες με έναν συνδυασμό 4 φερομονών. Στρατετρανόλη, Ανδροστενόνη, A-Keto και Delta-16-ol, όπως οι αντίστοιχες του επιτυχημένου Phiero Woman, σε 20% όμως παραπάνω συγκέντρωση, οι Phiero Secret έχουν σχεδιαστεί για να τις "φοράτε" κάτω από το αγαπημένο σας άρωμα ή αποσμητικό, καθώς δεν έχουν οσμή. Με το τρόπο αυτό, δεν αποχωρίζεστε το άρωμα που προτιμάτε, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε και τις ευεργετικές ιδιότητες των φερομονών. Ο τέλειος συνδυασμός. Η πηγή της γοητείας και της σεξουαλικότητάς σας σε απόλυτη αρμονία με το δικό σας αγαπημένο άρωμα.

Η Στρατετρανόλη είναι μία ισχυρή φερομόνη η οποία έχει διπλή δράση. Προκαλεί στους άνδρες σεξουαλικό ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα μειώνει την επιφυλακτικότητα και το "άγχος" που ενδέχεται να αισθάνονται. Η Ανδροστενόνη εκπέμπει το μήνυμα της "υπεροχής". Αν και χρησιμοποιείται συχνότερα σε ανδρικά προϊόντα, εντούτοις όταν "φοριέται" από γυναίκες μεταδίδει το "σήμα" πως "είμαι δυναμική και αποφασιστική". Η φερομονη A-Keto, γνωστή και ως "φερομόνη του έρωτα" θεωρείται πως δημιουργεί στους άνδρες το αίσθημα της ασφάλειας και της "ζεστασιάς", αυξάνοντας έτσι την βεβαιότητα πως "αισθάνομαι άνετα και οικεία με αυτόν τον άνθρωπο". Η φερομόνη Delta-16-ol είναι γνωστή και ως "φερομόνη της επικοινωνίας". Θεωρείται πως "σπάει το πάγο" και ευνοεί την επίτευξη μίας αποτελεσματικής επικοινωνίας και την έναρξη μίας "κουβέντας".

Σε μορφή roll-on και σε διακριτικό μέγεθος τσέπης, ιδανικό για να το έχετε στην τσάντα σας και να το εφαρμόζετε όταν εσείς επιθυμείτε χωρίς οι υπόλοιποι να αντιλαμβάνονται την πηγή της γοητείας και της σεξουαλικότητας σας.

Χρήση: Εφαρμόστε με το roll- on 2-3 σταγόνες δεξιά και αριστερά στον λαιμό σας και ψεκάστε από πάνω τη δική σας κολόνια. Αφήστε τις φερομόνες να κάνουν…τα μαγικά τους!

Οι Phiero Secret ενεργούν αμέσως, εντός το πολύ 30 λεπτών από την εφαρμογή τους. Η επίδρασή τους διαρκεί μεταξύ 6 και 8 ωρών στο δέρμα, αλλά στα είδη ένδυσης μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 2 εβδομάδες.

Δείτε επίσης

Twilight Man 15ml Pheromone Parfum by HOT Austria
€ 29,80   € 21,80
Pheromone Eau de Parfum Women Lime 50ml Shiatsu
€ 69,90
Sensual Woman Tokyo Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,80
Man Pheromone Parfum 25ml by Shiatsu
€ 38,90   € 32,90
Phiero Man 2 x 30ml Premium Offer Pack by 500Cosmetics
€ 89,80   € 75,80
Επιστροφή στην κορυφή