Phiero Night Woman 10ml by 500Cosmetics

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8402
Είδος Φερομόνες
Βάρος 10 ml
Προέλευση Spain
Εταιρεία 500Cosmetics
Barcode 8437012718357
Ασκήστε τη δύναμη της ¨αποπλάνησης¨ με τη βοήθεια του Phiero Night Woman, της νέας, “ σαγηνευτικής” έκδοσης του βασικού αρώματος φερομονών Phiero Woman, - ένας μαγικός συνδυασμός 4 φερομονών, Στρατετρανόλη Androstenone, A-Keto και Delta-16-ol – σε βάση φρέσκιας ευωδιάς μήλου και ενός μείγματος εξωτικών λουλουδιών, το οποίο θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε την κρυμμένη σας γοητεία και να αισθανθείτε πιο επιθυμητή από ποτέ.

Η Στρατετρανόλη είναι μία ισχυρή φερομόνη η οποία έχει διπλή δράση. Προκαλεί στους άνδρες σεξουαλικό ενδιαφέρον ενώ ταυτόχρονα μειώνει την επιφυλακτικότητα και το "άγχος" που ενδέχεται να αισθάνονται. Η Ανδροστενόνη εκπέμπει το μήνυμα της "υπεροχής". Αν και χρησιμοποιείται συχνότερα σε ανδρικά προϊόντα, εντούτοις όταν "φοριέται" από γυναίκες μεταδίδει το "σήμα" πως "είμαι δυναμική και αποφασιστική". Η φερομονη A-Keto, γνωστή και ως "φερομόνη του έρωτα" θεωρείται πως δημιουργεί στους άνδρες το αίσθημα της ασφάλειας και της "ζεστασιάς", αυξάνοντας έτσι την βεβαιότητα πως "αισθάνομαι άνετα και οικεία με αυτόν τον άνθρωπο". Η φερομόνη Delta-16-ol είναι γνωστή και ως "φερομονη της επικοινωνίας". Θεωρείται πως "σπάει το πάγο" και ευνοεί την επίτευξη μίας αποτελεσματικής επικοινωνίας και την έναρξη μίας "κουβέντας".

Σε μορφή roll-on και σε διακριτικό μέγεθος τσέπης, ιδανικό για να το έχετε στην τσάντα σας και να το εφαρμόζετε όταν εσείς επιθυμείτε χωρίς οι υπόλοιποι να αντιλαμβάνονται την πηγή της γοητείας και της σεξουαλικότητας σας.

Μόλις εντοπίσετε τον άντρα που σας ενδιαφέρει, μια επιτόπου εφαρμογή του roll-on Phiero Night Woman αρκεί για να ελευθερωθούν οι φερομόνες που θα τον κάνουν να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας.

Ένα δροσερό και λουλουδένιο άρωμα που ξεχωρίζει και ταυτόχρονα ένα από τα καλύτερα κόλπα αποπλάνησης για τις μοντέρνες, δυναμικές γυναίκες της εποχής!

Δείτε επίσης

Natural Man 50ml Pheromone by HOT Austria
€ 46,70
Phiero Notte Man 30ml by 500Cosmetics
€ 34,90
Pheromone Eau de Parfum Women Lime 50ml Shiatsu
€ 69,90
Sophisticated Woman London Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,85
Επιστροφή στην κορυφή