Pheromone Eau de Parfum Women Pink 15ml Shiatsu

€ 35,90 € 29,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8515
Είδος Φερομόνες
Βάρος 15 ml
Εταιρεία HOT Products Austria
Προέλευση Austria
Barcode 4042342006339
Νιώστε πιο ελκυστικές, θελκτικές και ερωτικές από ποτέ, γεμάτες αυτοπεποίθηση και σιγουριά με τις νέες φερομόνες υψηλής συγκέντρωσης Pheromone Perfume Spray Women Pink από την πολυτελή συλλογή Shiatsu της εταιρίας HOT.

Ένα άρωμα αποκλειστικά για γυναίκες που αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια σε ζωηρό, girly ροζ, το οποίο θα αυξήσει στο έπακρο τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητά σας και θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον των ανδρών που σας περιβάλλουν. Ενισχυμένο με τις γνωστές φερομόνες Copulines - πρόκειται για ουσίες που εκκρίνει ο γυναικείος οργανισμός πριν από την ωορρηξία, οι οποίες είναι αυτές που δίνουν το σήμα στον "ανδρικό" πληθυσμό πως η γυναίκα είναι γόνιμη και "έτοιμη".

Το Pheromone Perfume Spray Women Pink θα συμβάλλει ταυτόχρονα και στη βελτίωση της επαγγελματικής σας ζωής βοηθώντας σας να αυξήσετε την επιτυχία σας στη δουλειά, όταν αυτή περιλαμβάνει συναναστροφές με το αντίθετο φύλο. Μόλις 2-3 ψεκασμοί στον λαιμό και τους καρπούς είναι αρκετοί για δράση και αποτελέσματα διαρκείας.

Σε πολυτελή χρυσή συσκευασία των 15ml. με ζωηρές ροζ λεπτομέρειες στο κουτί. Ένα αληθινό κόσμημα στη φαρέτρα του μυστικού σας… οπλοστασίου.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities θα βρείτε τη νέα πολυτελή σειρά Shiatsu Pheromone Perfume Spray Women σε τρία απίθανα χρώματα – Red, Pink, Yellow- και σε 2 διαφορετικά μεγέθη των15ml. και των 50ml.

Οι Φερομόνες είναι χημικές ουσίες που εκκρίνει το σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο, οι οποίες καταφέρνουν να προσελκύουν σεξουαλικά το αντίθετο φύλο, να εντείνουν την φυσική επιθυμία και να διεγείρουν τις αισθήσεις και την ερωτική διάθεση. Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, μια σειρά από μελέτες αιχμής έχουν επανειλημμένα αποδείξει ότι οι άνθρωποι, όταν εκτίθενται σε αυτά τα σχεδόν άοσμα χημικά σήματα, βιώνουν ποικίλους βαθμούς “έλξης”, καθώς οι χημικοί αυτοί “αγγελιοφόροι” επιδρούν ασυναίσθητα στον ανθρώπινο εγκέφαλο βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα του συνομιλητή του. Η θελκτικότητα και ο ερωτισμός του ατόμου ενισχύονται και η σεξουαλικότητά του χτυπάει κόκκινο.

Οι γυναικείες φερομόνες Shiatsu είναι συνθετικές και παρασκευάζονται στην Αυστρία από τα εργαστήρια της εταιρίας HOT, με βάση τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι δερματολογικά ελεγμένες και πολύ αποτελεσματικές.
Εμείς εδώ στο Sensities θεωρούμε πως οι φερορμονες HOT συγκαταλέγονται στα 5 κορυφαία brands στο κόσμο.

Δείτε επίσης

Pheromone Eau de Parfum Men Light Blue 15ml Shiatsu
€ 35,90
Women Pheromone Aroma 30ml Andro Vita
€ 39,80
Sexy Woman Miami Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,90   € 39,70
Pheromone Eau de Parfum Women Red 50ml Shiatsu
€ 69,90
Women Pheromone Natural Styling Gel 100ml Andro Vita
€ 16,90
Επιστροφή στην κορυφή