Aqua Super Slippery 100ml by Pjur

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1005
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Pjur
Προέλευση Germany
Barcode 827160100278
Η εταιρία Pjur ξεκίνησε την παρασκευή Personal Lubricants το 1994 και τα προϊόντα της πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες. Διαθέτει μία εντυπωσιακή σειρά προϊόντων, μεταξύ των οποίων και το Best Seller της εταιρίας - το Pjur Aqua Glide.

Το Pjur Aqua Glide είναι ένα Premium λιπαντικο με βάση το νερό, που ξεχωρίζει για τη ποιότητα του. Είναι χαρακτηριστικό πως στη Γερμανία, το Pjur Aqua Glide έχει λάβει εξαιρετικές βαθμολογίες από πολλούς ανεξάρτητους φορείς, όπως είναι λ.χ. η ένωση καταναλωτών "Stiftung Warentest" που επιβεβαίωσε (δίνοντας "άριστα") τη "συνεργασία" του προϊόντος με την ανθρώπινη επιδερμίδα.

Το Pjur Aqua Glide προσφέρει εξαιρετική λίπανση, χωρίς ταυτόχρονα να δίνει την αίσθηση πως "κολλάει". Δεν περιέχει παράγωγα πετρελαίου και αρωματικές ουσιές και ως εκ τούτου δεν ερεθίζει το δέρμα. Αντίθετα μάλιστα, απορροφάται από την επιδερμίδα προσφέροντας της ενυδάτωση - θεωρείται ιδανικό λιπαντικό σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα της ευαίσθητης εμφανίζεται "ξηρή".

Το Pjur Aqua Glide μπορεί να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση και έχει πιστοποιηθεί με CE ως φαρμακευτικό προϊόν (Medical Product). Προσφέρει την απαραίτητη "ολισθηρότητα" - όπως συμβαίνει με όλα τα λιπαντικά που έχουν ως βάση το νερο, ενδέχεται να απαιτηθεί η προσθήκη μικρής ποσότητας 2-3 φορές κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Είναι απόλυτα ασφαλές για χρήση με προφυλακτικό και με Sex Toys. Όπως όλα τα προϊόντα της Pjur, παρασκευάζεται στη Γερμανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το Pjur Aqua Glide διατίθεται και σε συσκευασία "travel size". Αν λοιπόν θέλετε να το ... έχετε πάντα μαζί σας, σας προτείνουμε να δείτε τη πρακτική μικρή συσκευασία Pjur Aqua Glide 30ml που χωράει στη τσάντα ή ακόμη και στη τσέπη σας.

Δείτε επίσης

Waterbased Superglide 75ml Coconut by HOT Austria
€ 11,90   € 9,90
Body Sensation Strawberry 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Love Glide Siliconebased 50ml by Shiatsu
€ 15,90
Bio Lubricant Sensitive 100ml by HOT Austria
€ 14,90   € 12,90
Strawberry Wine Fruity Love Lubricant 50ml by Swede
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή