Nature Lube with Aloe Vera 30ml by HOT Austria

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6380
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 30 ml
Προέλευση Austria
Barcode 4042342001655
Εταιρεία HOT Products Austria
Φυσική αίσθηση! Εξαιρετική ολίσθηση! Εγγυημένη απόλαυση! Δοκιμάστε το νέο υδατοδιαλυτό λιπαντικό NATURELUBE Aloe Vera από την εταιρία HOT και μεγιστοποιήστε την ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης, απολαμβάνοντας εύκολες διεισδύσεις και ονειρεμένες κορυφώσεις, όσο ποτέ άλλοτε!

Τα ενεργά συστατικά του προϊόντος σε συνέργια την διεθνώς αναγνωρισμένη για την ενυδατική και απαλυντική της δράση, ευεργετική αλόη, θα σας παρέχουν την απαραίτητη λίπανση ενώ παράλληλα θα χαρίσουν στο δέρμα σας απαλότητα και προστασία.

Εμπλουτισμένο με υψηλής ποιότητας ουσίες, το NATURELUBE Aloe Vera είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το δέρμα και ασφαλές για μεγάλης διάρκειας εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένο! Δεν περιέχει Parabens, τεχνητά χρώματα, τεχνητά αρώματα και συντηρητικά. Είναι άοσμο και άγευστο. Δεν κολλάει, δεν λερώνει, δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν χρειάζεται συνεχή ανανέωση. Μετά τη χρήση ξεπλένεται εύκολα με νερό. Κατάλληλο για χρήση με προφυλακτικά, συσκευές μασάζ, αλλά και προϊόντα από καουτσούκ και λατέξ.
Κατασκευάζεται και ελέγχεται στη Γερμανία με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας. Προσοχή! Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή το δέρμα.

Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Προστατεύστε το προϊόν από το ηλιακό φως. Ποσότητα: 30ml

Δείτε επίσης

Anal Waterbased Lubricant 150ml by BOO
€ 15,90   € 13,90
Anal Love Glide Body Sensation 100ml by Shiatsu
€ 16,90   € 14,75
Exxtreme Silicone Glide with Comfort Oil 50ml by HOT Austria
€ 14,90
Love Glide Siliconebased 100ml by Shiatsu
€ 19,90
Water Lube with SpringWater 30ml by Hot Austria
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή