Anal Waterbased Lubricant 250ml by Loving Joy

€ 14,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6858
Είδος Λιπαντικά
Barcode 5060211963070
Εταιρεία Loving Joy
Βάρος 250 ml
Προέλευση United Kingdom
Ετοιμαστείτε για καυτές βραδιές απόλυτης backdoor διασκέδασης με το εξαιρετικό Anal Lubricant με την υπογραφή της εταιρίας Loving Joy.

Η απαλή και ολισθηρή του υφή, η πυκνή σύστασή του και η μεταξένια του αίσθηση, προσφέρουν άνεση και ευκολία κατά την διείσδυση, προστατεύοντας παράλληλα τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις του προστάτη, ενώ η εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά σύνθεσή του, η οποία βασίζεται στο νερό, συμπληρώνει την φυσική υγρασία του σώματος προφυλάσσοντας την επιδερμίδα από τυχόν ερεθισμούς και χαρίζει μακράς διάρκειας λίπανση καθιστώντας το anal play μία ιδιαίτερα ευχάριστη και διασκεδαστική εμπειρία. Κατάλληλο και για κολπική χρήση.

Διατίθεται σε εύχρηστη συσκευασία των 250ml, ποσότητα ικανή να σας κρατήσει για πολύ καιρό… στις επάλξεις" ενώ διαθέτει και βαλβίδα pump dispenser" για χρήση…ακριβείας

Ξεπλένεται εύκολα, δεν κολλάει, δεν λεκιάζει και δεν αφήνει ίχνη. Ιδανικό και για καυτά παιχνίδια στο νερό.

Είναι συμβατό με προφυλακτικά latex για απόλυτα ασφαλές σεξ και με ερωτικά αξεσουάρ για ποικιλία στο παιχνίδι σας

Άοσμο & Άγευστο
Υποαλλεργικό
Vegan friendly

Χρήση: Πριν την επαφή απλώστε μία ικανή ποσότητα λιπαντικού στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Συμπληρώστε όσες φορές χρειαστεί. Σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης, καθαρίστε αμέσως.

Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά σάς συνιστούμε να κάνετε ένα τεστ δερματικής δοκιμασίας εφαρμόζοντας μία πολύ μικρή ποσότητα λιπαντικού στην επιδερμίδα σας για έλεγχο της ευαισθησίας σας στο προϊόν.

Δείτε επίσης

Vanilla & Gold Pear Fruity Love Lubricant 50ml by Swede
€ 9,90
Love Lubricant Mango & Green Tea 75ml by Shiatsu
€ 12,90
Liquid Pleasure Waterbased Lube 100ml by HOT Austria
€ 12,90
Waterbased Lubricant 150 ml by Lelo
€ 34,90
'Analyse Me' Waterbased Glide 30ml by Pjur
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή