Superglide Liquid Pleasures 100ml Hot Austria

€ 14,90 € 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7097
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342000429
Το Superglide Liquid Pleasure Waterbased Lubricant της αυστριακής εταιρίας HOT είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας υδατοδιαλυτό λιπαντικό, ειδικά σχεδιασμένο για την ανακούφιση του πόνου και της ενόχλησης που ενδέχεται να προκύψουν λόγω της τριβής κατά τη διάρκεια της συνουσίας ή εξαιτίας της χρήσης των ερωτικών παιχνιδιών.

Το Superglide Liquid Pleasure προσφέρει άριστο ενυδατικό αποτέλεσμα, και μέγιστη ολισθηρότητα μετατρέποντας τη διείσδυση σε μία άνετη και ευχάριστη εμπειρία. Είναι απόλυτα ασφαλές για το δέρμα, αλλά και για στοματική χρήση, καθώς περιέχει food-grade συστατικά (κατάλληλα για τρόφιμα). Επιπλέον, έχει ευχάριστη, φρουτώδη γεύση, δεν κολλάει, δεν λεκιάζει και δεν αφήνει υπολείμματα. Κατάλληλο για παρατεταμένη διάρκεια εφαρμογής. Δεν περιέχει χρωστικές. Παρέχει περίπου 65 εφαρμογές ανά συσκευασία.

Παρασκευάζεται στην Γερμανία κάτω από τις αυστηρότερες ευρωπαικές προδιαγραφές.
Ιδανικό για χρήση με προφυλακτικά, συσκευές μασάζ, καθώς και προϊόντα από καουτσούκ και λατέξ. Κατάλληλο για παιχνίδια ζευγαριών, αλλά και solo απολαύσεις.

Χρήση: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα από το τζελ στην κλειτορίδα, τα χείλη και γύρω από το αιδοίο. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας τοποθετήστε λίγη από την γέλη και στο εσωτερικό του κόλπου.

Προφυλάξεις: Πριν από την χρήση, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας. Εάν παρουσιαστεί κάποια αλλεργική αντίδραση, διακόψτε άμεσα τη χρήση. Κρατήστε το σε δροσερό και σκιερό μέρος, χωρίς υγρασία, μακριά από τα παιδιά.

Δείτε επίσης

Liquid Pleasure Waterbased Lube 100ml by HOT Austria
€ 12,90
Anal Waterbased Lubricant 50ml by BOO
€ 9,90   € 9,30
'Back Door' Silicone Glide 30ml by Pjur
€ 11,90
Body Sensation Amber Scent 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
SilC Silicone Glide 100ml by HOT Austria
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή