Original Silicone Glide 100ml by Pjur

€ 19,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1003
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 100 ml
Προέλευση Germany
Εταιρεία Pjur
Barcode 827160106249
Η εταιρία Pjur ξεκίνησε την παρασκευή Personal Lubricants το 1994 και τα προϊόντα της πωλούνται σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες. Διαθέτει μία εντυπωσιακή σειρά προϊόντων, μεταξύ των οποίων και το Original Glide - το οποίο (σύμφωνα με τα στοιχεία της Pjur) είναι το πρώτο σε πωλήσεις στο κόσμο λιπαντικο σιλικονης.

Τα λιπαντικά σιλικόνης είναι γενικά πιο παχύρευστα από τα λιπαντικά νερού. Επειδή η βάση τους είναι η σιλικόνη, δεν εξατμίζονται και δεν απορροφόνται γρήγορα από την επιδερμίδα. Μία πολύ μικρή ποσότητα από το Pjur Original Glide, αρκεί για πολλή ώρα ... intimate pleasure.

Το Pjur Original Glide είναι extra συμπυκνωμένο (super concentrated) και περιποιείται την επιδερμίδα, καθώς την ενυδατώνει και την αφήνει απαλή και λεία. Είναι εντελώς άοσμο και άγευστο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προφυλακτικό και είναι ιδανικό για Sex in the Water (στη μπανιέρα ή τη θάλασσα) καθώς δεν είναι υδατοδιαλυτό (απαιτείται σαπούνι για την απομάκρυνση του). Σας προτείνουμε να μην το χρησιμοποιείτε με Sex Toys Σιλικόνης, καθώς ενδέχεται να επηρεάσει την επιφάνεια του Sex Toy.

Η χρήση του Pjur Original Glide είναι μία "εμπειρία" που πρέπει να δοκιμάσετε. Προσφέρει την "τέλεια λίπανση" και αλλάζει εντελώς την αίσθηση του love making. Όπως όλα τα προϊόντα της Pjur, παρασκευάζεται στη Γερμανία κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το Pjur Original Glide διατίθεται και σε συσκευασία "travel size". Αν λοιπόν θέλετε να το ... έχετε πάντα μαζί σας, σας προτείνουμε να δείτε τη πρακτική μικρή συσκευασία Pjur Original Glide 30ml που χωράει στη τσάντα ή ακόμη και στη τσέπη σας.

Δείτε επίσης

Exxtreme Silicone Glide with Comfort Oil 100ml by HOT Austria
€ 24,90
Body Sensation Silky Touch 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
Aqua Comfort Lubricant 60ml by Swede
€ 10,90   € 9,80
Anal Love Glide Body Sensation 100ml by Shiatsu
€ 16,90   € 14,75
Basic Silicone Glide 100ml by Pjur
€ 16,70
Επιστροφή στην κορυφή