Exxtreme Silicone Glide with Comfort Oil 100ml by HOT Austria

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8143
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342000733
Βιώστε την απόλυτη ερωτική ευχαρίστηση με το εξαιρετικό "eXXtreme Silicone Glide Lubricant + Comfort Oil" το νέο, βελούδινα απαλό λιπαντικό σιλικόνης συνδυασμένο με λάδι “οικειότητας” από την γερμανική εταιρία HOT.

Η μοναδική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με ειδικά καλλυντικά έλαια σιλικόνης άριστης ποιότητας, τα οποία προσφέρουν υψηλή δυνατότητα ολίσθησης και εκχυλίσματα καταπραϋντικών ελαίων υπερικού και νυχτολούλουδου, τα οποία ενδείκνυνται για την χαλάρωση των μυών, καθιστούν το προϊόν την νούμερο #1# επιλογή για απολαυστικό anal sex.

Άοσμο και άγευστο, προσφέρει λεία, μεταξένια απαλή αίσθηση. Με λεπτόρρευστη, διάφανη υφή. Λόγω της μεγάλης του πυκνότητας, αφήνει ένα μακράς διάρκειας λιπαντικό φιλμ, χωρίς να χρειάζεται να ανανεώνεται συνεχώς. Απόλυτα ασφαλές για το δέρμα. Ιδανικό για χρήση και στο ντους ή την μπανιέρα.

Ιδανική επιλογή για χρήση με προφυλακτικά από λατέξ. προϊόντα καουτσούκ και λατέξ, καθώς και με sex toys.
Προσοχή! Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με ερωτικά παιχνίδια κατασκευασμένα από σιλικόνη.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε το προϊόν σε μία μικρή περιοχή του σώματος για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές για το δέρμα. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, εφαρμόστε μία ικανοποιητική ποσότητα του προϊόντος μέσα και γύρω από τον αιδοίο, τον κόλπο και τα χείλη. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας και στη βάλανο του πέους. Χρησιμοποιήστε το τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όποτε το κρίνετε απαραίτητο.

Κατάλληλο και για κολπική χρήση.
Tip! Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι ιδανικά για γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονη κολπική ξηρότητα και πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή.
Συσκευασία: 100ml

Δείτε επίσης

Silicone Glide 70ml by Viamax
€ 29,80
Love Glide Waterbased 100ml by Shiatsu
€ 12,90
Body Sensation Silky Touch 2 in 1 Massage & Glide Gel 200ml by Shiatsu
€ 24,80   € 22,80
'Love Liquid' Waterbased Lubricant 100ml by Kamasutra
€ 19,80
Premium Silicone Glide 50ml by Hot Austria
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή