SilC Silicone Glide 100ml by HOT Austria

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8147
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342000757
Παρατείνετε την προσωπική σας ευχαρίστηση επί μακρόν με το εξαιρετικό Silcglide Liquid Pleasure, το νέο βελούδινα απαλό λιπαντικό σιλικόνης από την γερμανική εταιρία HOT.

Η ευεργετική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με ειδικά καλλυντικά έλαια σιλικόνης υψηλής ποιότητας, προσφέρει με μία μικρή ποσότητα προϊόντος μείωση της τριβής με ταυτόχρονη αύξηση της απόλαυσης και ιδιαίτερα υψηλή δυνατότητα ολίσθησης για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να χρειάζεται συνεχή ανανέωση. Ιδανικό για ενίσχυση της προσωπικής ευχαρίστησης κατά τον αυνανισμό, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Αφήνει το δέρμα προστατευμένο, λαμπερό και ελαστικό. Ιδανικό για πρωκτικό και κολπικό σεξ.

Άοσμο και άγευστο για λεία, μεταξένια αίσθηση. Με λεπτόρρευστη, διάφανη υφή. Ιδανικό για πρωκτικό και κολπικό σεξ! Δερματολογικά ελεγμένο.
Ιδανική επιλογή για χρήση με όλα τα είδη προφυλακτικών, με προϊόντα καουτσούκ και λατέξ, καθώς και με sex toys.
Προσοχή! Ποτέ μη χρησιμοποιείτε λιπαντικό σιλικόνης σε συνδυασμό με ερωτικά παιχνίδια από σιλικόνη.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε το προϊόν σε μία μικρή περιοχή του σώματος για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές για το δέρμα. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, εφαρμόστε μία ικανοποιητική ποσότητα του προϊόντος μέσα και γύρω από τον αιδοίο, τον κόλπο και τα χείλη. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας και στη βάλανο του πέους. Χρησιμοποιήστε το τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όποτε το κρίνετε απαραίτητο.

Tip! Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη είναι ιδανικά για γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονη κολπική ξηρότητα και πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή. Διαθέτουν πυκνότερη σύσταση από τα υπόλοιπα είδη λιπαντικών, γεγονός που τους χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια λίπανσης και άριστη ολισθηρότητα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο μπάνιο ή το ντους, καθώς επιδεικνύουν εξαιρετική αντοχή στο νερό.
Συσκευασία: 100ml

Δείτε επίσης

'Back Door' Waterbased Glide 30ml by Pjur
€ 9,20
Bio Lubricant Sensitive 50ml by HOT Austria
€ 9,80   € 8,90
Love Lubricant Raspberry 75ml by Shiatsu
€ 12,90
'Back Door' Waterbased Anal Glide 100ml by Pjur
€ 17,90
Love Lubricant Strawberry 75ml by Shiatsu
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή