Bio Lubricant Super 100ml by HOT Austria

€ 14,90 € 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5702
Είδος Λιπαντικά
Βάρος 100 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία HOT Products Austria
Barcode 4042342004304
Το BIO Superglide της εταιρείας "HOT" με καραγενάνη είναι ένα 100% βιολογικό, οργανικά πιστοποιημένο, ήπιο υδατοδιαλυτό λιπαντικό υψηλών απαιτήσεων, ειδικά κατασκευασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα ανδρών και γυναικών.

Η φυσική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με καραγενάνη, ουσία, η οποία συμβάλλει στην καταπολέμηση της κολπικής ξηρότητας, είναι ιδιαίτερα ολισθηρή και ενυδατική και παρέχει ένα μοναδικό αίσθημα απόλαυσης τόσο κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, όσο και κατά της διείσδυσης, ενώ η λεπτή υφή και σύστασή του προσφέρει μία ξεχωριστή αίσθηση δροσιάς, χωρίς να κολλάει, να λερώνει ή να αφήνει λιπαρά υπολείμματα.
Οργανική σύσταση, άκρως φιλική με την φυσική χλωρίδα του γυναικείου κόλπου, καθώς βοηθά στην επίτευξη ενός τέλειου ολισθηρού αποτελέσματος, ενώ είναι απολύτως συμβατή και με την φυσική χλωρίδα της περιοχή του πρωκτού, η οποία δεν διαθέτει καθόλου φυσική υγρασία από μόνη της, συμβάλλοντας στην επίτευξη ασφαλούς, ανώδυνου και απολαυστικού πρωκτικού σεξ.
Η υδάτινη βάση του το καθιστά ασφαλές για χρήση με οποιοδήποτε σεξουαλικό παιχνίδι ή προφυλακτικό!

Παραμένει στο δέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να κολλάει και να χρειάζεται συνεχή ανανέωση
Είναι απολύτως άοσμο. Μετά τη χρήση ξεπλένεται πολύ εύκολα, με νερό. Δερματολογικά ελεγμένο και ασφαλές με λατέξ προφυλακτικά.
Δεν περιέχει Parabens, τεχνητά χρώματα, τεχνητά αρώματα και συντηρητικά. Δεν περιέχει ζωικά συστατικά και ζωικά υποπροϊόντα ή ζωικά παράγωγα. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Το σωληνάριο είναι κατασκευασμένο από ανανεώσιμα υλικά για ξέγνοιαστη και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη ευχαρίστηση! Συσκευασία 50ml.

Προϊόν NCP (Nature Care Product) & Vegan. Πιστοποιήθηκε και επιθεωρήθηκε από το EcoControl και από την ένωση Vegan της Αυστρίας

Διατίθεται και σε μεγαλύτερη συσκευασία των 100ml

Δείτε επίσης

Strawberry Wine Fruity Love Lubricant 50ml by Swede
€ 9,90
Anal Waterbased Lubricant 50ml by BOO
€ 9,90   € 9,30
Love Glide Waterbased 100ml by Shiatsu
€ 12,90
Fruity Love Lubricant 100ml Strawberry Wine by Swede
€ 14,90
Dark Chocolate Fruity Love Lubricant 50ml by Swede
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή