Κερί μασάζ Ignite Island Passion Berry Dreams by KamaSutra

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5388
Είδος Κεριά
Βάρος 170 gr
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Kamasutra
Barcode 739122001991
Τα Κεριά Μασάζ δεν αρωματίζουν μόνο όμορφα τον χώρο, δημιουργώντας ατμόσφαιρα γαλήνης και ηρεμίας, αλλά επιπλέον ανακουφίζουν από την κόπωση και το στρες, προσφέρουν χαλάρωση και προωθούν τη γενική ευημερία του σώματος, διεγείροντας ταυτόχρονα τις αισθήσεις. Ιδανικά για μια ρομαντική βραδιά, μεταξύ αγαπημένων, αλλά και για μια βραδιά ερωτισμού και σαγήνης, μεταξύ παθιασμένων εραστών..

Αποδράστε στον παράδεισο με το αισθησιακό κερί μασάζ Ignite Island Passion Berry και μεταφερθείτε νοερά στις τροπικές παραλίες της Καραϊβικής, με το πλούσιο, μεστό άρωμα των εξωτικών φρούτων του πάθους, της χυμώδους παπάγιας, του γλυκού μάνγκο και του ζουμερού, προκλητικού μούρου.


Τα Κεριά Μασάζ KamaSutra δεν περιέχουν στην σύστασή τους κερί, λιώνουν αργά σε χαμηλή θερμοκρασία, απελευθερώνοντας τις βιταμίνες και τα στοιχεία των πολύτιμων ελαίων που περιέχουν και μετατρέπονται σε ένα ζεστό, αισθησιακό και πολυτελές λάδι μασάζ, ιδανικό για ξεχωριστές στιγμές ερωτικής ευχαρίστησης.

Τρόπος χρήσης: Αφαιρέστε το καπάκι και ανάψτε το φυτίλι. Αφήστε το να καεί για 10 περίπου λεπτά, έως ότου σχηματιστεί μία ζεστή λίμνη ελαίου. Σβήστε τη φλόγα και χρησιμοποιώντας το στόμιο εκχύσεως ρίξετε το ζεστό λάδι στα χέρια σας και κατόπιν απλώστε το στο δέρμα του συντρόφου σας, μαλάζοντάς το απαλά. Μία πραγματικά αξέχαστη ερωτική εμπειρία για εσάς και τον εραστή σας.

Το Κερί Μασάζ Ignite της KamaSutra κατασκευάζεται με ασφάλεια στην Αμερική και το παραλαμβάνετε σε ένα εύχρηστο, πανέμορφο δοχείο από κασσίτερο. Καθαρό βάρος 170g. Ισοδύναμο με 35 ώρες καύσης.

Δείτε επίσης

Massage Candle Excitation Chocolate by Shunga 170ml
€ 26,90
Massage Candle 30ml Vanilla Fetish by Shunga
€ 9,90
Massage Candle Zenitude 30ml with Green Tea by Shunga
€ 9,90
Massage Candle Desire with Vanilla 170ml by Shunga
€ 26,90
Massage Candle Libido 30ml with Exotic Fruits by Shunga
€ 9,80
Επιστροφή στην κορυφή