Massage Candle 30ml Vanilla Fetish by Shunga

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6305
Είδος Κεριά / Προϊόντα Μασάζ
Βάρος 30 ml
Προέλευση Canada
Εταιρεία Shunga
Barcode 697309046015
Βιώστε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και έντονου ερωτικού πάθους με τα εξαιρετικά κεριά μασάζ της Shunga, τα οποία έχουν έναν διττό σκοπό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ιδιαίτερα αρωματικά χώρου, αλλά και ως έλαια μασάζ για τις πολύ προσωπικές στιγμές σας!

Ανάψτε το Massage Candle Vanilla και αφήστε το κερί να κάψει για 20 λεπτά. Στο χρονικό αυτό διάστημα ο χώρος σας θα έχει πλημμυρίσει με το ευωδιαστό, εξωτικό άρωμα του πράσινου μήλου, δημιουργώντας μία αναζωογονητική ατμόσφαιρα δροσιάς και φρεσκάδας στον χώρο σας και παρασύροντας σας σε ένα κορύφωμα ενθουσιασμού και αισθησιασμού. Σβήστε το κερί, το οποίο έχει μετατραπεί σε ένα ευωδιαστό έλαιο, ρίξτε το στην παλάμη σας και απλώστε το με αργές, τρυφερές κινήσεις στην πλάτη του εραστή σας, ή όπου αλλού θέλετε, κάνοντάς του απαλό μασάζ. Το ζεστό λάδι θα αφήσει το δέρμα του απαλό και μεταξένιο, ενώ το μεθυστικό του άρωμα θα ξυπνήσει τις αισθήσεις, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη λίμπιντο και προκαλώντας ένα κύμα έντονης σεξουαλικής διέγερσης.

100% φυσικό κερί με βάση τη σόγια. Δεν φράζει τους πόρους. Travel size. Ιδανικό μέγεθος για να το έχετε μαζί σας στις εκδρομές, τα ταξίδια, τα ερωτικά σας ραντεβού.

Συσκευασία 30ml.

Δείτε επίσης

Massage Candle Intoxicating Chocolate 30ml by Shunga
€ 9,80
Massage Candle Aphrodisia with Rose Petals by Shunga
€ 26,90
Massage Candle Excitation Chocolate by Shunga 170ml
€ 26,90
Massage Candle Zenitude with Green Tea by Shunga
€ 26,90
Massage Candle Libido 30ml with Exotic Fruits by Shunga
€ 9,80
Επιστροφή στην κορυφή