King Size XL 5 pack Safe Condoms

€ 5,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7482
Είδος Bath & Body
Μήκος 20,50 cm
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Safe Condoms
Υλικό Λάτεξ
Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά Safe Condoms και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει, το κατάλληλο προφυλακτικό για εσάς.

Feel Safe Condoms (Ultra-Thin) - Εξαιρετικά λεπτά προφυλακτικά για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση!
Just Safe Condoms (Standard) - Προφυλακτικά με ανατομικό σχήμα για απόλυτη εφαρμογή!
Safe XL Condoms - XL προφυλακτικά για εκείνους που το έχουν ανάγκη! (Μήκος: 20,5 εκατοστά)!
Safe Strong Condoms - Ενισχυμένα προφυλακτικά για επιπλέον ασφάλεια. Κατάλληλα για πρωκτικό σεξ!
Safe Caring Condoms (Aloe Vera) – Προφυλακτικά για μέγιστη φροντίδα.
Περιλαμβάνουν λιπαντικό με aloe vera!

Τα προφυλακτικά Safe Condoms έχουν πιστοποίηση CE και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Είναι απολύτως ασφαλή, κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας λατέξ, έχουν άνετη εφαρμογή και διατίθενται σε διάφορους τύπους και μεγέθη. Πωλούνται σε συσκευασία των 10 τμχ.

Η ιστορία των προφυλακτικών πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο και έχει σχεδόν την ίδια διάρκεια με την ιστορία των ανθρώπων. Η πρώτη απεικόνιση προφυλακτικού θεωρείται ότι βρίσκεται στην σπηλιά Grotte des Combarrelles, στη Γαλλία και χρονολογείται στα 12 με 15.000 χρόνια π.Χ. Στη συνέχεια τα ίχνη τους σχεδόν χάνονται. Υπάρχουν ελάχιστες αναφορές για την χρήση τους, στην Αρχαία Αίγυπτο και την Κίνα. Tον 15ο αιώνα εμφανίζονται εκ νέου, όπου και χρησιμοποιούνται κυρίως για προστασία από τις ασθένειες. Αργότερα, τον 18ο αιώνα, η ύπαρξή τους προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από την εκκλησία, καθώς η «τεχνητή» αντισύλληψη που προσέφεραν, έδινε τη δυνατότητα στον ίδιο τον άνθρωπο να επιλέξει πότε και πόσα παιδιά θα κάνει. Γεγονός είναι, ότι μέχρι και τα μέσα του 19ου αιώνα, όπου η χρήση τους διαδόθηκε σε μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, τα προφυλακτικά παρέμεναν είδος πολυτελείας, στο οποίο τα φτωχά στρώματα του πληθυσμού δεν είχε καμία πρόσβαση.

… Από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά. Πλέον, το προφυλακτικό δεν είναι ταμπού, αντιθέτως είναι must. Είναι έκφραση αγάπης και σεβασμού απέναντι σε μας τους ίδιους, αλλά και απέναντι στον σύντροφό μας. Η χρήση προφυλακτικού δεν μας στερεί τίποτα από την ηδονή στη σεξουαλική ευχαρίστηση, αντίθετα μπορεί να την εντείνει, ενώ ταυτόχρονα μας προσφέρει ασφαλή προφύλαξη και προστασία.

Δείτε επίσης

2 in 1 Massage & Lube Strawberry 200ml by HOT Austria
€ 19,90
Infinity Condoms 12 pack Pasante
€ 11,90
Feel Safe Ultra Thin 10 Pack Safe Condoms
€ 8,90
The Drizzle Anal Douche Hose Buttocks by ToyJoy
€ 24,90
Κλυσμα Anal Douche by Seven Creations
€ 16,90   € 14,80
Επιστροφή στην κορυφή