Desire Vibrator by Calexotics

€ 29,50 € 24,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1141
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 16,00 cm
Εισαγόμενο 13,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία 2 × AAA
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Calexotics
Barcode 716770070197
Το Body & Soul Desire Vibe κατασκευάζεται από τη γνωστή εταιρία California Exotic. Πρόκειται για ένα δονητή της κατηγορίας Slim Vibrators, ο οποίος διαθέτει ορισμένα εκπληκτικά χαρακτηριστικά.

Το Body & Soul Desire Vibe διαθέτει 10 διαφορετικά προγράμματα δόνησης (vibration, pulsation, escalation), τα οποία ενεργοποιούνται και εναλλάσονται με ένα απλό πάτημα του πλήκτρου που έχει στη βάση του. Κρατήστε απλά πατημένο το πλήκτρο του Body & Soul Desire Vibe για 3sec προκειμένου αυτό να ενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο ξανά και ξανά - το Body & Soul Desire Vibe ανταποκρίνεται αλλάζοντας κάθε φορά τον τύπο της δόνησης.

Το Body & Soul Desire Vibe είναι ιδιαίτερα απαλό και ευχάριστο στην αφή. Κατασκευάζεται από Body Safe ABS, το οποίο καλύπτεται από πατενταρισμένο υλικό (Satin Finish) το οποίο του χαρίζει την απόλυτη βελούδινη αίσθηση.

Η λεπτή γραμμή (slim line) του Body & Soul Desire Vibe, το καθιστά τέλειο για χρήστες που δεν επιθυμούν να αποκτήσουν έναν από τους κλασσικούς, μεγάλους σε πάχος δονητές. Ιδανικός για clitoral stimulation, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για vaginal stimulation αφού διαθέτει το μήκος ενός "μέσου εραστή" και μικρό πάχος.

Με την υπογραφή της California Exotic, το Body & Soul Desire Vibe αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές στη κατηγορία των Slim Line Vibrators.

Δείτε επίσης

Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy
€ 58,90
Intense Fun Leo Vibrator Pink by DreamLove
€ 38,90   € 35,90
Metal Mitch Midnight Magic by Dream Toys
€ 36,90   € 33,90
Classic Lady Finger Small Gold by Dream Toys
€ 15,90   € 13,90
Asteria Silicone Vibrator Royal Fantasies by Dream Toys
€ 69,90
Επιστροφή στην κορυφή