Ovo E4 Dual Sensation Rechargeable Vibrator 20cm by Ovo

€ 79,90 € 74,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4725
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Germany
Εταιρεία Ovo
Barcode 4053856997648
Ο OVO Ε4 DUAL SENSATION είναι ένας εξαιρετικός premium δονητής της κορυφαίας γερμανικής εταιρίας OVO, o ιδανικός vibε για εσάς που επιθυμείτε να βιώνετε τις προσωπικές στιγμές με πολυτέλεια και κομψότητα.

Μοντέρνα και διακριτική σχεδίαση, λεία και ομαλή υφή, μινιμαλ εμφάνιση, λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα είναι κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τον μοναδικό OVO Ε4 DUAL SENSATION. Κατασκευασμένος από απαλή, μεταξένια σιλικόνη και ABS πλαστικό, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ο E4 θα σας χαρίσει ονειρεμένες κορυφώσεις. Ιδανικός για αρχάριους και έμπειρους παίκτες, για solo ή partner play, ο καταπληκτικός αυτός vibε πραγματικά θα σας ενθουσιάσει.

Ο OVO Ε4 DUAL SENSATION είναι κατάλληλος και για παιχνίδια θερμοκρασίας! Τοποθετήστε τον δονητή για λίγη ώρα σε νερό που έχετε ρυθμίσει στη θερμοκρασία της επιλογής σας – μη φοβάστε, είναι απόλυτα αδιάβροχος - και αφεθείτε σε ένα υπέροχο ταξίδι αισθήσεων! Κάντε γρήγορες εναλλαγές της θερμοκρασίας και απολαύστε την μαγική διπλή αίσθηση που σας υπόσχεται το όνομά του.

Ο Ε4 διαθέτει 7 πλήρη προγράμματα δόνησης και 6 λειτουργίες έντασης, απόλυτα αθόρυβες, ακόμη και όταν ο δονητής δουλεύει στη μεγαλύτερη ταχύτητα και πλήρως ελεγχόμενες μέσω ενός μπουτόν, και βρίσκεται στη βάση του vib. Ο δονητής διαθέτει USB επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να αγοράσετε μπαταρίες. Συνδέστε το καλώδιο USB σε μια θύρα USB στον υπολογιστή ή σε έναν αντάπτορα τοίχου και καλή σας απόλαυση!

Η επαναφορτιζόμενη συσκευή USB έρχεται 80% φορτισμένη και έτοιμη για χρήση. 2 ώρες φόρτισης αρκούν για περίπου 1 ώρα απόλαυσης. Ο δονητής διαθέτει εγγύηση ποιότητας 15 ετών.

Ο Ε4 έχει μήκος 20,0cm και διάμετρο 3cm.

Αποθηκεύστε τον Ε4 ξεχωριστά από άλλα σεξουαλικά παιχνίδια σας
Να τηρείτε πάντα τους κανόνες υγιεινής.
Να χρησιμοποιείτε πάντα ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό

Δείτε επίσης

Prince Charming Pop Tease 7 Blue Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,90
The Candy Shop Peach Party Dream Toys
€ 63,90   € 53,87
Classic Lady Finger Small Gold by Dream Toys
€ 15,90   € 13,90
Dinky Jody F. Mini Vibrator by Dream Toys
€ 57,90   € 49,80
Επιστροφή στην κορυφή