Cici G-spot Vibrator 18cm by Svakom

€ 67,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5861
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 17,50 cm
Εισαγόμενο 15,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 2,50 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Svakom
Barcode 6959633154762
Βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο της λαγνείας και απολαύστε ατέρμονη ερωτική ικανοποίηση με τον Cici, τον εξαιρετικό G-spot Vibrator από την εταιρία Svakom.
Κομψός, πολυτελής και εντυπωσιακός, ο Cici διαθέτει δονούμενη κεφαλή με ραβδώσεις για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση, καθώς και ένα πανίσχυρο μοτέρ δόνησης στο εσωτερικό του κορμού του, εξοπλισμένο με 5 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και 5 ρυθμίσεις έντασης ανά πρόγραμμα, προσφέροντάς σας συνολικά 25 διαφορετικές επιλογές, το οποίο θα καλύψει όλες σας τις επιθυμίες και απαιτήσεις! Επιπλέον, η κεφαλή του είναι ιδιαίτερα εύκαμπτη, λυγίζει σχεδόν 180 μοίρες στη γωνία κλίσης που επιθυμείτε - δυνατότητα πολύ χρήσιμη, ιδιαίτερα για όσους έχουν μειωμένη ή περιορισμένη κινητικότητα - και εντοπίζει με ακρίβεια το σημείο που θέλετε να εστιάσετε, χαρίζοντάς σας ανεπανάληπτες κορυφώσεις.

Ο "Cici" είναι κατασκευασμένος από ιατρικού τύπου μεταξένια ομαλή σιλικόνη και ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και είναι αδιάβροχος και μάλιστα στην ανώτερη βαθμίδα IPX7, που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μέσα σε νερό. Εντούτοις, σας συνιστούμε να μην χρησιμοποιείτε τον Cici σε πισίνα, spa ή θαλασσινό νερό. Αλάτι, χλώριο και άλλα χημικά μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο παιχνίδι. Είναι επαναφορτιζόμενος με USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς μπαταρίες.

Ο λεπτός σχεδιασμός, το διακριτικό του μέγεθος και η αθόρυβη λειτουργία του καθιστούν τον Cici ιδανικό για χρήση εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας, μετατρέποντας την ερωτική σας ζωή σε μία ατέλειωτη περιπέτεια. Ιδανικός για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, για εσωτερικές και εξωτερικές solo και duo απολαύσεις. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζει πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.

Διαθέτει ένα απλό κουμπί χειρισμού για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, καθώς και ειδικό ασημένιο καπάκι κάλυψης της υποδοχής φόρτισης το οποίο του προσδίδει μία ιδιαίτερη νότα εκλεπτυσμού και κομψότητας.

Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης, μία πανέμορφη σατέν θήκη αποθήκευσης και ένα εγχειρίδιο χρήσης.
Συνολικό Μήκος: 17,5cm, Μήκος διείσδυσης: 15,5cm, Διάμετρος: 2,5cm.
Φόρτιση: 2 ώρες. Συνεχής λειτουργία: Σχεδόν 4 ώρες.
Εγγύηση: 1 χρόνος.

Δείτε επίσης

LouLou Flexible G-Spot Duo Vibrator Amour Red Dream Toys
€ 88,90
Nude Sierra G Spot Duo Vibrator Orange Dream Toys
€ 69,80
Get Real G Spot Mini Realistic Vibrator 16cm Pink by ToyJoy
€ 25,90   € 21,60
OhMama! G-Spot 6 Modes & 6 Speeds Ribbed Vibrator Purple by DreamLove
€ 44,90   € 37,90
Wave Grip Vibrator Small Pink by Toyz4Lovers
€ 49,90   € 45,40
Επιστροφή στην κορυφή