Amy G-spot Vibrator 17cm Purple by Svakom

€ 67,75


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5862
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 17,00 cm
Εισαγόμενο 14,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία Svakom
Barcode 6959633100301
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της G-spot απόλαυσης και βιώστε ένα αισθαντικό ταξίδι στις πιο οικείες και ανεξερεύνητες περιοχές του κορμιού σας με τον εξαιρετικό Amy, τον νέο G-spot Vibrator από την εταιρία Svakom.
Το ιδιαίτερα κομψό στιλ, ο έξυπνος σχεδιασμός και οι μοναδικές επιδόσεις του Amy θα σας κάνουν πραγματικά να τον λατρέψετε. Η ελαφρά κεκλιμένη κεφαλή του ειδικά μελετημένη να χαϊδεύει τον πολύτιμο ερωτικό θησαυρό σας, θα σας μαγέψει, ενόσω η ελαφριά, διακριτική καμπύλη του κορμού του θα μαλάσσει τις νευρικές απολήξεις του κολπικού καναλιού και της κλειτορίδας, χαρίζοντάς σας ανείπωτη ηδονή.

Ο Amy διαθέτει ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ, εξοπλισμένο με 5 διαφορετικά προγράμματα δόνησης και 5 ρυθμίσεις έντασης ανά πρόγραμμα, συν την έξυπνη λειτουργία SVAKOM, προσφέροντάς σας συνολικά 26 διαφορετικές επιλογές. Τα προγράμματα αλλάζουν με μεγάλη ευκολία χάρη στο εύχρηστο χειριστήριο, ενώ το αθόρυβο μοτέρ του με την καλά κρυμμένη θύρα φόρτισης, σάς επιτρέπει να τον απολαμβάνετε κάθε στιγμή, στο σπίτι, ή και έξω από αυτό!

Η έξυπνη λειτουργία είναι σχεδιασμένη να μιμείται τη σεξουαλική επαφή από την αρχική διέγερση μέχρι την τελική κορύφωση. Για την σχεδίασή της έχουν μελετηθεί και χρησιμοποιηθεί οι εμπειρίες εκατοντάδων γυναικών.
Ο Amy είναι κατασκευασμένος από 100% υψηλής ποιότητας σιλικόνη, είναι αδιάβροχος και μάλιστα στην ανώτερη βαθμίδα IPX7, επιτρέποντας σας να "μεταφέρετε" την ικανοποίηση, ακόμη και κάτω από το νερό, ενώ είναι 100% eco friendly. Επίσης, είναι επαναφορτιζόμενος με USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς μπαταρίες.

Ιδανικός για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, για εσωτερικές και εξωτερικές solo και duo απολαύσεις. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό. Καθαρίζει πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toycleaner.
Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης, μία πανέμορφη σατέν θήκη αποθήκευσης και ένα εγχειρίδιο χρήσης.

Μήκος: 17cm, Διάμετρος: 3cm.
Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρα. Χρόνος λειτουργίας: 2 ώρες
Εγγύηση: 1 χρόνος.

Δείτε επίσης

Gilbert G-Spot Vibrator Blue DreamLove
€ 42,90   € 37,90
The G Explorer Purple by Toyz4lovers
€ 14,90   € 12,90
10 Speed G-Spot Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Glam Bendable G Spot Vibrator Bordeaux Dream Toys
€ 68,90   € 59,80
Molding Simple G-Spot Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 43,50
Επιστροφή στην κορυφή