Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator 23cm by Fifty Shades of Grey

€ 124,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6532
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Barcode 5060680311167
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση United Kingdom
This is too much- all this overstimulation, everywhere. My body starts to climb, and on my knees, I'm unable to control the buildup. Oh my...

"Αυτό είναι πάρα πολύ - όλη αυτή η υπερδιέγερση, παντού. Το σώμα μου αρχίζει να ανελίσσεται και στα γόνατά μου, δεν είμαι σε θέση να ελέγξω την ένταση που συσσωρεύεται . Ω Θεέ μου..." - Anastasia Steele

Αυξήστε τον ρυθμό της σεξουαλικής έντασης και βιώστε μαγικές στιγμές απολαυστικής, τριπλής διέγερσης με τον πανέμορφο δονητήThrusting G-Spot Rabbit Vibrator από την νέα συλλογή Greedy Girl της σειράς Fifty Shades of Grey .

Κομψός, δυναμικός, εργονομικά σχεδιασμένος, με ομαλό και λείο φινίρισμα σιλικόνης για μεταξένια αίσθηση στο δέρμα και πανίσχυρο κινητήρα για στοχευμένα vibes, ο δονητήThrusting G-Spot Rabbit Vibrator αξίζει αναμφίβολα το βάρος του σε χρυσό 24… “καρότων”.

Ο στιβαρός, καμπυλόγραμμος άξονας με το καλοσχεδιασμένο κεφαλάκι σε βολβοειδές σχήμα είναι ιδανικός για την διέγερση των εσωτερικών “ hotspots” σας, αφού εντοπίζει άμεσα το μαγικό G-spot, πειράζοντάς το αδιάλειπτα και παράλληλα κάνει ηδονικό μασάζ στις ευαίσθητες απολήξεις των νεύρων του κόλπου, όσο ένα μικρότερο στέλεχος με ένα ζευγάρι μαγικά αυτάκια, στραμμένα προς τα επάνω, χαϊδεύουν την κλειτορίδα σας, στέλνοντάς σας στον έβδομο ουρανό

Εξοπλισμένος, επίσης με δύο δυναμικά, αλλά ταυτόχρονα αθόρυβά μοτέρ, (ένα στον άξονα και ένα στο κλειτοριδικό στέλεχος) εφοδιασμένα με 15 διαφορετικές λειτουργίες έντασης και δόνησης (12 μοτίβα ταχύτητας και δόνησης στα αυτιά και 3 ταχύτητες στον κορμό), ο Thrusting θα σας προσφέρει απαράμιλλη εσωτερική και εξωτερική διέγερση, σβήνοντάς σας …τη δίψα της ηδονής!.

-Είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω USB καλωδίου (συμπεριλαμβάνεται), για να μην μείνετε ποτέ στην μέση…από μπαταρίες.

-Κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική και υγιεινή premium σιλικόνη, εξαιρετικά φιλική στο δέρμα, ο δονητής είναι αδιάβροχος για ερωτικά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

-Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι.

-Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.

-Θα τον παραλάβετε με μία κομψή σατέν τσάντα αποθήκευσης.

-Στη λαβή υπάρχει τυπωμένο το λογότυπο της σειράς.

-Διαθέτει λειτουργία κλειδώματος ταξιδιού για απόλυτη ασφάλεια.

-Ιδανικό δώρο για τους λάτρεις της τριλογίας.

-Μέρος της επίσημης συλλογής “Πενήντα αποχρώσεις του Γκρι”, η οποία έχει την έγκριση του συγγραφέα E L James.

-Μήκος: 23cm, κλειτοριδικό στέλεχος: 11,5cm, διάμετρος: 4cm

Δείτε επίσης

Caresse Ardore Rabbit Vibrator 19cm by ToyJoy
€ 75,90   € 68,90
Atropos Rabbit Vibrator Goddess Collection by Dream Toys
€ 105,90   € 89,72
Athena Rabbit with Moving Beads Goddess Collection Dream Toys
€ 117,80   € 94,80
Flirts Rabbit Vibrator Purple by Dream Toys
€ 38,90   € 32,68
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Επιστροφή στην κορυφή