10 Functions Magic Wand Vibrator Black by Loving Joy

€ 42,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6533
Είδος Rabbit Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 23,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 5,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963100
Τροφοδοσία 4 × AA
Προέλευση United Kingdom
Διεγείρετε τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες τρυφερά και απαλά και βιώστε απέραντη ηδονική ευχαρίστηση με κάθε σας κίνηση ή χαρίστε στους μύες σας την αναζωογόνηση και τόνωση που χρειάζονται μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά απολαμβάνοντας τις καταπραϋντικές δονήσεις του μοναδικού 10 Funktionen Magic Wand Vibrator, του νέου μαγικού μασέρ από την εταιρία Loving Joy.

Πολυτελούς αισθητικής, σχεδίασης και εργονομίας, ο Magic Wand Vibrator διαθέτει έναν στιβαρό καμπυλόγραμμο άξονα για άνετο και σταθερό κράτημα, ένα ευρύ, καλοσχηματισμένο βολβοειδές κεφάλι για έντονη μετάδοση των δονήσεων και έναν υπέροχα εύκαμπτο λαιμό, ο οποίος εισχωρεί και στα πιο στενά σημεία του κορμιού σας χαρίζοντάς σας ανείπωτη ευτυχία.

Κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική, premium σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ο Magic Wand θα σας ξετρελάνει με την λεία, μεταξένια του υφή και τον εφοδιασμένο με 10 διαφορετικές λειτουργίες δόνησης και ταχύτητας, δυναμικό, αλλά και διακριτικό κινητήρα του, αφήνοντάς σας ξέπνοες από ηδονή.

Ο μαγικός μασέρ είναι ιδανικός τόσο για solo παιχνίδια όσο και για τα προκαταρκτικά των ζευγαριών και είναι το καλύτερο ερωτικό αξεσουάρ για squirting. Για εντονότερη αίσθηση καλύψτε το κεφάλι με αρκετή ποσότητα λιπαντικού με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση καθαρίστε τον προσεκτικά με ζεστό σαπουνόνερο ή με κάποιο ποιοτικό toycleaner. Είναι αδιάβροχος για χρήση και στο ντους.

Για την ενεργοποίησή του απαιτούνται 4 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία).
Μήκος: 23cm, διάμετρος: 5cm

Δείτε επίσης

Mini Rabbit 7 Function Silicone Bullet Vibrator Purple by Loving Joy
€ 28,80
Glam Lux Rabbit Vibrator bordeaux Dream Toys
€ 93,90
Love Rabbit Grove Parade Vibrator by ToyJoy
€ 44,90   € 35,90
Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,30
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Επιστροφή στην κορυφή