Elys Concave Pink Vibrator by Toyz4Lovers

€ 54,90 € 48,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6750
Είδος Κλασσικοί Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 12,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,60 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Italy
Barcode 8053629698297
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Κομψός, πολυτελής και παιχνιδιάρης, με minimal εργονομική σχεδίαση μοναδική βελούδινη επιφάνεια και ισχυρό κινητήρα πολλαπλών δονήσεων, ο νέος δονητής Concave Pink από την συλλογή Elys της εταιρίαςToyz4Lovers θα σας συναρπάσει με τα ανεπανάληπτα προσόντα του και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

Το καμπυλόγραμμο σχήμα του με τον λεπτό μα εξαιρετικά στιβαρό κορμό και την στρογγυλεμένη άκρη θα αγκαλιάσει υπέροχα τις ερωτογενείς σας ζώνες, αφήνοντας ένα μόνιμο χαμόγελο ικανοποίησης στο πρόσωπό σας, ενώ τα 12,5 εκατοστά της διείσδυσής του υπόσχονται να καταστήσουν την εξεύρεση του μαγικού G-spot πραγματικό…παιχνιδάκι!

Ο Concave Pink διαθέτει επιπλέον έναν δυναμικό μα εξαιρετικά αθόρυβο κινητήρα εξοπλισμένο με 9 λειτουργίες δόνησης, οι οποίες ελέγχονται μέσω ενός διπλού μπουτόν στην βάση του, για να επιλέγετε ανάλογα με την διάθεση της στιγμής, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω USB καλωδίου για να μην μείνετε ποτέ στην μέση από…μπαταρίες.

Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας υποαλλεργική σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς φθαλικά, ενώ η αδιάβροχη σχεδίασή του σας επιτρέπει να τον παίρνετε μαζί σας και στο ντους ή την μπανιέρα.

Για μεγιστοποίηση της απόλαυσης να τον χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.
Μετά τη χρήση να πλένετε τον δονητή με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο συμβατό toycleaner να τον σκουπίζετε προσεκτικά και να τον αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Ένα υπέροχο ερωτικό αξεσουάρ για τις solo και coupled συνευρέσεις σας σε ένα ζωηρό girly ροζ που θα σας ενθουσιάσει.

Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών ερωτικών αξεσουάρ πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Συνολικό Μήκος: 20,1cm
Μήκος διείσδυσης: 12,5cm
Διάμετρος: 3,6cm

Δείτε επίσης

Ovo E4 Dual Sensation Rechargeable Vibrator 20cm by Ovo
€ 79,90   € 74,90
Dark Desires Regina Anal Vibrator by Dream Toys
€ 98,80   € 81,70
Delphine Aquatic Classic Vibrator Dream Toys
€ 54,83
Luminate Luz Purple Vibrator 17cm by ToyJoy
€ 58,70
Classic Lady Finger Small Gold by Dream Toys
€ 15,90   € 13,90
Επιστροφή στην κορυφή