Splendor Luz Rabbit Vibrator 17cm Black by ToyJoy

€ 68,90 € 62,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6843
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221467843
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Δώστε λάμψη στην σεξουαλική σας ζωή και απολαύστε μαγική διπλή διέγερση με τον εξαίρετο Splendor, τον νέο πολυτελή Rabbit δονητή με τον αισθησιακό LED φωτισμό, από την πολυτελή συλλογή Luz (Lovelight Collection) με την υπογραφή της Toy Joy.

Μοντέρνος, κομψός και φινετσάτος, με εργονομική σχεδίαση και απαλή, βελούδινη υφή, ο Splendor είναι προικισμένος με έναν στιβαρό, καμπυλόγραμμο άξονα με μία ελαφρώς κυρτή, ωοειδή, έντονη, κεφαλή, η οποία διεισδύει άνετα στον κόλπο σας, τονώνοντας υπέροχα τα πλούσια τοιχώματά του φτάνοντας μέχρι το πολυπόθητο G-spot και ένα μικρότερο, αλλά ιδιαίτερα έντονο κλειτοριδικό στέλεχος, το οποίο γαργαλάει την κλειτορίδα σας προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς

Ο δονητής διαθέτει 2 ισχυρούς μα αθόρυβους κινητήρες, έναν στον κύριο άξονα για έντονο G-spot μασάζ και έναν στo κλειτοριδικό στέλεχος για ταυτόχρονη διέγερση της κλειτορίδας, εφοδιασμένους με 7 διαφορετικά προγράμματα (4 λειτουργίες δόνησης και 3 επίπεδα έντασης), για να επιλέγετε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με κάθε επιλεγμένη λειτουργία δόνησης, η κομψή επιχρυσωμένη βάση του δονητή φωτίζεται με διαφορετικό χρώμα, για να εντοπίζετε εύκολα και γρήγορα την αγαπημένη σας, δημιουργώντας μία μαγική, ερωτική ατμόσφαιρα.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται μέσω ενός κουμπιού στο κάτω μέρος του δονητή. Μετά το πρώτο πάτημα η λυχνία LED ανάβει αλλά ο δονητής δεν δονείται ακόμη. Με κάθε περαιτέρω πάτημα αλλάζετε το πρόγραμμα δόνησης.

Κατασκευασμένος από premium σιλικόνη ιατρικού τύπου, 100% ασφαλή για το σώμα, χωρίς ραφές και πόρους, ο Splendor με τις ιδανικές του διαστάσεις είναι κατάλληλος για αρχάριους, αλλά και πιο προχωρημένους players για solo και duo απολαύσεις. Είναι 100% αδιάβροχος για απολαυστικά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους και είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στη συσκευασία), για να μην μείνετε ποτέ στη μέση… της κορύφωσης!.
.
Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό! Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε τον δονητή με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner.

Συνολικό μήκος: 17cm. Διάμετρος: 3,5cm

Δείτε επίσης

Flirts Rabbit Vibrator Purple by Dream Toys
€ 38,90   € 32,68
Mini Rabbit 7 Function Silicone Bullet Vibrator Purple by Loving Joy
€ 28,80
Castalia Rabbit Royal Fantasies Dream Toys
€ 82,90   € 69,73
Handy Rabbit Grip Hot Purple Toyz4Lovers
€ 54,90
Sparkling Julia Duo Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 67,90
Επιστροφή στην κορυφή