Extravagance Sexentials 16cm GSpot Vibrator Black by ToyJoy

€ 39,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6856
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 16,00 cm
Εισαγόμενο 9,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,40 cm
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Toyz4Lovers
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221819345
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εξερευνήστε τον κόσμο της G-spot απόλαυσης … και όχι μόνο με τον εξαιρετικό Extravagance, τον νέο, πανέμορφο G-spot δονητή από την υπέροχη σειρά Sexentials της εταιρίας ToyJoy

Κομψός, πολυτελής και μοντέρνος, με λεία απαλή υφή, ισχυρό μοτέρ, ευέλικτη κίνηση και τέλειες αναλογίες, ο Extravagance θα σας μαγέψει με την πολυσχιδή “προσωπικότητα και τα αμέτρητα χαρίσματά του”!

Ο δονητής διαθέτει ένα υπέροχο βολβοειδές, καμπυλόγραμμο σχήμα, σχεδιασμένο για άνετη διείσδυση στο ευαίσθητο, έμπλεο νευρικών απολήξεων κολπικό κανάλι και ισχυρή διέγερση των τοιχωμάτων του κόλπου, αλλά και του δυσεύρετου G-spot και έναν δυναμικό, διπλό κινητήρα, εφοδιασμένο με 3 ταχύτητες και 27 μοτίβα δόνησης, τα οποία εναλλάσσονται μέσω ενός απλού κουμπιού στη βάση του δονητή, για να επιλέγετε κάθε φορά με ποιο ή ποια θέλετε να πειραματιστείτε! Ένα επιπλέον κουμπί ενεργοποιεί και απενεργοποιεί άμεσα τον δονητή για απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Ο Extravagance είναι ιδανικός και για εξωτερική διέγερση. Τονώστε την κλειτορίδα, τις θηλές, τη βάλανο του πέους και νιώστε τα έντονα ρίγη της απόλαυσης να κατακλύζουν το σώμα σας και να σας παρασύρουν σ’ ένα μαγικό ταξίδι ευχαρίστησης.

Κατασκευασμένος από premium σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα χωρίς ραφές και πόρους, ο δονητής είναι και αδιάβροχος για ατελείωτη διασκέδαση και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην εξαρτάστε από τις μπαταρίες.

Να χρησιμοποιείτε πάντα με ένα πολύ καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Στην παραμικρή ένδειξη ενόχλησης αφαιρέστε τον αμέσως. Πριν την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση πλύντε πολύ καλά το προϊόν με ζεστό νερό και σαπούνι
Μήκος: 16cm, διάμετρος: 3,1cm.

Δείτε επίσης

Intense Fun Leo Vibrator Pink by DreamLove
€ 38,90   € 35,90
Typhon G-Spot Vibrator Midnight Magic Dream Toys
€ 84,90   € 68,90
Sparkling Eliza Bendable Vibrator Dream Toys
€ 58,90   € 49,75
Awesome G-Spot Vibrator Love Rabbit byToyJoy
€ 54,90
Hybris Blue Evolution by Dream Toys
€ 74,90   € 69,40
Επιστροφή στην κορυφή