Silk Intense Soft Silicone Rabbit by ToyJoy

€ 74,90 € 64,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6872
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εταιρεία ToyJoy
Προέλευση Netherlands
Barcode 8713221821393
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη
Αφυπνίστε τις αισθήσεις σας και βιώστε μαγικές στιγμές διπλής απόλαυσης με τον υπέροχο Intense Soft Silicone Vibrator, τον νέο σέξι Rabbit δονητή από την πολυτελή συλλογή SILK της εταιρίας ToyJoy.

Ο δονητής διαθέτει υπέροχο, εργονομικό σχήμα με δύο καλοσχεδιασμένα άκρα, ένα μεγαλύτερο, ελαφρώς διογκωμένο, με τρεις μαλακές αυλακώσεις στην κορυφή για εντονότερη εσωτερική τόνωση των ευαίσθητων ερωτογενών σας ζωνών και ένα μικρότερο, ιδανικό για να “πειράζετε” τρυφερά την κλειτορίδα σας, καθώς και δύο ισχυρούς μα εξαιρετικά αθόρυβους κινητήρες, έναν στην κορυφή του άξονα για τόνωση του κόλπου και του πολυθρύλητου G-spot και έναν στο μικρότερο στέλεχος για διέγερση της κλειτορίδας, οι οποίοι έχουν τροφοδοτηθεί με 4 ταχύτητες και 6 λειτουργίες δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά ποια επιθυμείτε να σας συντροφεύει στο παιχνίδι σας.

Είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω usb καλωδίου (περιλαμβάνεται στην συσκευασία), για να μείνετε ποτέ…από μπαταρία και είναι αδιάβροχος για ατελείωτο παιχνίδι στο μπάνιο ή το ντους. Ενεργοποιείται εύκολα, πατώντας ένα από τα δύο μεταλλικά κουμπιά που βρίσκονται στη βάση του και απενεργοποιείται κρατώντας το πατημένο για 3 δευτερόλεπτα. Μέσω των κουμπιών μπορείτε, επίσης να επιλέξετε το πρόγραμμα της αρεσκείας σας, ή να τα χρησιμοποιήσετε και ως επαφή για τον μαγνητικό φορτιστή. (Συνδέστε το φορτιστή USB σε τροφοδοτικό με υποδοχή USB και τις μαγνητικές επαφές στα μεταλλικά κουμπιά του δονητή). Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, ένα φωτάκι LED αναβοσβήνει. Όταν φορτιστεί πλήρως το φωτάκι μένει αναμμένο.

Ο Intense είναι κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική σιλικόνη υψηλής ποιότητας χωρίς πόρους, απαλλαγμένη από λάτεξ και φθαλικές ενώσεις, ενώ κάτω από την επιφάνεια του διαθέτει στρώμα υγρής σιλικόνης, υλικό που του προσδίδει την ξεχωριστή αυτή αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας για την οποία διακρίνονται όλα τα παιχνίδια της συλλογής SILK.

Πριν και μετά τη χρήση, καθαρίστε τον δονητή με ζεστό νερό ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner. Για καλύτερη αίσθηση να τον συνοδεύετε πάντα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό.
Διατίθεται σε ένα υπέροχο ροζ για τα κορίτσια που λατρεύουν τα ζωηρά χρώματα! Το ιδανικό δώρο για σας και τις φίλες σας!

Μήκος δονητή: 21cm, Διάμετρος: 3,0cm

Δείτε επίσης

Camille Rabbit Vibrator Amour Red Dream Toys
€ 88,90
Mini Rabbit 7 Function Silicone Bullet Vibrator Purple by Loving Joy
€ 28,80
Cocky Rabbit Vibes of Love by Dream Toys
€ 83,90   € 78,90
FLEX Silicone Bendable Rabbit Vibrator 20cm by Loving Joy
€ 67,90
OhMama! Powerfull Dolphin Vibrator Purple DreamLove
€ 48,92   € 44,50
Επιστροφή στην κορυφή