Prestige Alexia Rabbit Vibrator 20cm by Dream Toys

€ 66,90 € 63,86


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6910
Είδος Rabbit Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 12,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8719632679134
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα τη νέα συλλογή Prestige της εταιρίας Dream Toys, η οποία περιλαμβάνει πανέμορφα, ερωτικά παιχνίδια σιλικόνης σε μαύρο χρώμα, εφοδιασμένα με κομψά κουμπιά σε σχήμα χρυσού δαχτυλιδιού με λαμπερές πέτρες και αντίστοιχη συσκευασία με χρυσή εκτύπωση
Χαρίστε κύρος και πολυτέλεια στις ερωτικές σας συνευρέσεις με τον ξεχωριστό Alexia, τον νέο Rabbit δονητή από την απαστράπτουσα συλλογή Prestige της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός, φινετσάτος και σέξι, σε υπέροχο μαύρο χρώμα, με ένα μεγάλο, χρυσό κουμπί στη βάση του, πλαισιωμένο με λαμπερές πέτρες και διακριτικό φωτισμό (με την ενεργοποίησή του), ο Alexia διαθέτει έναν στενό στο κάτω τμήμα, αλλά ιδιαίτερα δυναμικό και στιβαρό άξονα, με μία σχετικά μεγάλη, εύκαμπτη, ωοειδή κεφαλή, η οποία εξυπηρετεί την άνετη διείσδυση και τον γρήγορο εντοπισμό και διέγερση του μαγικού g-spot και ένα μικρότερο, αλλά ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο κλειτοριδικό στέλεχος, το οποίο στοχεύει την κλειτορίδα σας προσφέροντάς σας ονειρεμένους οργασμούς.

Επιπλέον, διαθέτει δύο ισχυρούς αλλά αθόρυβους κινητήρες εφοδιασμένους με 10 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες), τα οποία εναλλάσσονται εύκολα, μέσω του ενός και μοναδικού κουμπιού του, για να επιλέγετε κάθε φορά το κατάλληλο για σας. Για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον δονητή κρατήστε το κουμπί πατημένο για 3 δευτερόλεπτα. Για να αλλάξετε το πρόγραμμα λειτουργίας του πατήστε γρήγορα το κουμπί.

Ο Alexia είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (παρέχεται στη συσκευασία), ενώ είναι και 100% αδιάβροχος για καυτά παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους. Είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικά απαλή σιλικόνη ιατρικού τύπου και ABS, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λατέξ και είναι απόλυτα ασφαλής για το δέρμα. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner.

Να τον απολαμβάνετε πάντα με ένα εξαιρετικής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης. Μην τον αποθηκεύετε ποτέ μαζί με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης.
Διαστάσεις: μήκος: 20,0cm, διάμετρος: 3,7cm

Δείτε επίσης

Artemis Red Revolution by Dream Toys
€ 68,80   € 56,00
Dual G-Spot Rabbit Vibrator Pink Dream Toys
€ 89,80   € 84,65
Heating Thrustmachine Rabbit Vibrator Vibes of Love Dream Toys
€ 98,90   € 88,90
Sparkling Julia Duo Vibrator by Dream Toys
€ 78,90   € 67,90
Zephyros Thrusting Rabbit Goddess Collection Dream Toys
€ 106,90   € 85,50
Επιστροφή στην κορυφή