Prestige Natasha G-Spot Vibrator 20cm by Dream Toys

€ 68,90 € 54,55


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6911
Είδος G-Spot Δονητές
Μήκος 20,00 cm
Εισαγόμενο 15,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,70 cm
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632679127
Υλικό Σιλικόνη
Αφεθείτε στις υπέροχες δονήσεις του εξαιρετικού Natasha, του νέου G-spot δονητή από την πολυτελή συλλογή Prestige της εταιρίας Dream Toys και βιώστε ανεπανάληπτες οργασμικές εκρήξεις να κατακλύζουν τις αισθήσεις σας οδηγώντας σας στα μαγικά μονοπάτια της ηδονής.

Το πλούσιο, στιβαρό του σώμα με το ελαφρά στρογγυλεμένο, παχύ, αλλά εξαιρετικά εύκαμπτο κεφάλι θα διεγείρει έντονα το καλά κρυμμένο, μαγικό G-spot, αλλά και τις υπόλοιπες ερωτογενείς περιοχές του κορμιού σας, βάζοντας φωτιά στις αισθήσεις σας, ενώ τα 10 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας του (7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες), θα προσφέρουν μέγιστη διέγερση και ικανοποίηση, ακόμα και στις πιο απαιτητικές από εσάς. Με τον Natasha μπορείτε επίσης να τονώσετε υπέροχα και τις εξωτερικές ερωτογενείς σας ζώνες, όπως την κλειτορίδα, τις θηλές, τη βάλανο του πέους κλπ.

Για να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τον δονητή κρατήστε πατημένο για 3 δευτερόλεπτα το πλαισιωμένο με λαμπερές πέτρες, χρυσό κουμπί στη βάση του. Για την εναλλαγή των προγραμμάτων πατήστε γρήγορα το κουμπί. Με την ενεργοποίηση του δονητή ένα απαλό Led φως περιβάλλει το κομψό μπουτόν.

Κατασκευασμένος από 100% υποαλλεργική, άοσμη σιλικόνη και ABS πλαστικό, ο δονητής διαθέτει λεία, ομαλή επιφάνεια και απαλή, μεταξένια υφή, ιδιαίτερα ευχάριστη στην αφή. Είναι 100% αδιάβροχος, για χαλαρωτικά παιχνίδια και στην μπανιέρα, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στη…μέση του παιχνιδιού. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toy cleaner.

Διαστάσεις: μήκος: 20,0cm, διάμετρος: 3,7cm

Δείτε επίσης

Ivy Dahlia G Spot Purple Vibrator by ToyJoy
€ 64,90   € 57,90
Keri Vibrator Pink by Svakom
€ 69,80   € 64,55
Remote Panty G- Spot Vibrator Pink by Dream Toys
€ 67,90
Timeless Molding Bold G Spot Vibrator Black Toyz4Lovers
€ 44,90   € 38,80
Handy Wave Grip Large Pink Vibrator Toyz4Lovers
€ 59,90   € 55,90
Επιστροφή στην κορυφή