Jive by We Vibe

€ 124,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6927
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία We Vibe
Barcode 839289006928
Προέλευση Canada
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Βιώστε την απόλυτη ευχαρίστηση προσθέτοντας μία μικρή δόση περιπέτειας στις μονότονες ερωτικές σας συνευρέσεις με τον Jive, από την We-Vibe, τον νέο, πρωτοποριακό ασύρματο δονητή με Application που μπορεί να φορεθεί και να χρησιμοποιηθεί, όπου και όποτε εσείς επιθυμείτε, βοηθώντας σας να ξεπεράσετε τα στενά όρια της κρεβατοκάμαράς σας και…όχι μόνο!

Άνετος, κομψός και σέξι, με μοντέρνα εργονομική σχεδίαση και απαλή υφή ο Jive είναι σχεδιασμένος να διεισδύει με ευκολία στον κόλπο και να μένει εκεί για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε! Αφού τοποθετηθεί, παραμένει απόλυτα σταθερός κατά την διάρκεια όλων των καθημερινών σας δραστηριοτήτων, είτε είστε ξαπλωμένη, είτε καθιστή, είτε όρθια ή και ενόσω περπατάτε! Η κεραία ανάκτησης είναι εξαιρετικά εύκαμπτη. Μπορείτε να την λυγίσετε δίνοντάς της το σχήμα που επιθυμείτε για απόλυτη διακριτικότητα.

Ο Jive διαθέτει έναν δυναμικό αλλά εξαιρετικά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 10+ ισχυρές λειτουργίες δόνησης –παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας προσωπικού προγράμματος– οι οποίες ελέγχονται μέσω του free We Connect app, μίας απόλυτα ασφαλούς, δωρεάν εφαρμογής που σας δίνει την ευχέρεια να απολαύσετε solo ή duo hands free εμπειρίες, είτε να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας – μέσω των smartphones κινητών σας - από απόσταση παραχωρώντας του τον έλεγχο των οργασμών σας είτε και να συνδεθείτε με άλλα We-Vibe προϊόντα εμπλουτίζοντας περαιτέρω το παιχνίδι σας. Η ακτίνα δράσης του Bluetooth είναι περίπου 9μ.

Απλώστε μία γενναία δόση λιπαντικού με βάση το νερό και εισάγετε τον δονητή – αυγό στην ευαίσθητη περιοχή σας κρατώντας την κεραία του στο εξωτερικό μέρος προς την πλευρά της κλειτορίδας. Οι βαθιές, αισθαντικές δονήσεις του καθώς θα εισχωρεί στο ερωτογενή σας ζώνη πιέζοντας και τονώνοντας τις νευρικές απολήξεις των μυών του κολπικού καναλιού, θα σας ξεσηκώσει, ενώ η εξαιρετικά ισχυρή έντασή τους θα χαρίσει απόλυτη ηδονή όχι μόνο σε σας, αλλά και στον σύντροφό σας.

Κατασκευασμένος από μαλακή, εύκαμπτη, ιατρικού τύπου σιλικόνη, απόλυτα ασφαλή για την ευαίσθητη περιοχή του κόλπου, ο δονητής – αυγό είναι αδιάβροχος για χαλαρωτικά παιχνίδια στην μπανιέρα ή στο ντους. Επιπλέον, η υδατοστεγής του σχεδίαση σάς δίνει την δυνατότητα της χρήσης και στην πισίνα ή το υδρομασάζ για ξεκούραση μετά από μία κουραστική ημέρα στη δουλειά.

Ο Jive είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ στη μέση από… μπαταρίες. Η πλήρης φόρτιση διαρκεί 1,5 ώρες και σας χαρίζει τουλάχιστον 2 ώρες συνεχούς παιχνιδιού.
Επίσης, διαθέτει ένδειξη χαμηλής στάθμης ενέργειας, για να ξέρετε πόσος περίπου χρόνος σας απομένει.

Είναι συμβατός με όλα τα λιπαντικά με βάση το νερό. Μετά τη χρήση καθαρίστε τον σχολαστικά με ένα ποιοτικό toycleaner και σκουπίστε τον με μία πετσέτα χωρίς χνούδι μέχρι να στεγνώσει τελείως. Επαναφορτίστε τον εάν σκοπεύετε να τον χρησιμοποιήσετε σύντομα. Διαφορετικά, τοποθετήστε τον σε μια τσάντα αποθήκευσης μέχρι την επόμενη φορά.

Στην κομψή συσκευασία περιλαμβάνονται: USB καλώδιο φόρτισης, πολυ-γλωσσικό εγχειρίδιο χρήσης δείγμα λιπαντικού 2ml, και μία κομψή θήκη αποθήκευσης.

Έρχεται με δύο χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή.
Προϊόν ελεύθερο από φθαλικούς εστέρες ΒΡΑ και λάτεξ.
Διαστάσεις: 9,2cm x 6,43cm x 3,5cm

Δείτε επίσης

Free Clitoral Pulsator by Romp
€ 54,90   € 48,80
10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Silver Loving Joy
€ 29,80
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Blue by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Elite Vivienne Clitoral Vibrator Black by Dream Toys
€ 52,90   € 42,00
Quantum Clitoral Vibe Pink by Vibe Therapy
€ 17,90   € 14,90
Επιστροφή στην κορυφή