Zare Luz Black The Love Light Collection by ToyJoy

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6936
Είδος Κλασσικοί Δονητές / G-Spot Δονητές
Μήκος 15,00 cm
Εισαγόμενο 11,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,20 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία ToyJoy
Barcode 8713221483812
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προσθέστε χρώμα και ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή με τον Zare, τον νέο, υπέροχο G-spot δονητή με τον αισθησιακό LED φωτισμό, από την πολυτελή συλλογή Luz (The Lovelight Collection) με την υπογραφή της Toy Joy.

Ο κομψός, μίνιμαλ σχεδιασμός του με τον λεπτοκαμωμένο, αλλά ιδιαίτερα ισχυρό άξονα, ο οποίος κάμπτεται ελαφρά ώστε να αγκαλιάζει τέλεια τις καμπύλες του σώματός σας και την κεκλιμένη, παχιά κεφαλή, ειδικά μελετημένη να διεγείρει τις ευαίσθητες ερωτογενείς σας ζώνες φτάνοντας μέχρι και το καλά κρυμμένο μαγικό G-Spot, θα αφυπνίσει τις αισθήσεις σας και θα σας προσφέρει άφατη ικανοποίηση.

Ο δονητής διαθέτει επιπλέον ένα ισχυρό μα ιδιαίτερα αθόρυβο μοτέρ, εξοπλισμένο με 7 διαφορετικά προγράμματα (4 λειτουργίες δόνησης και 3 επίπεδα έντασης), για να μπορείτε να επιλέγετε αυτό που ικανοποιεί κάθε φορά τις ανάγκες σας. Κάθε επιλεγμένη λειτουργία δόνησης φωτίζει την κομψή επιχρυσωμένη βάση του δονητή με διαφορετικό χρώμα, δημιουργώντας μοναδική ερωτική ατμόσφαιρα.

Ελέγχεται πολύ εύκολα μέσω ενός και μόνο κουμιού στη βάση του. Πιέστε απαλά το κουμπί για να ενεργοποίσετε τον δονητή. Πατήστε εκ νέου για να περιδιαβείτε τα πογράμματά του. Κρατήστε το κουμπί πατημένο για 2 δευτερόλεπτα για να τον απενεργοποιήσετε.

Ο Zare είναι κατασκευασμένος από βελούδινα απαλή σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, χωρίς ραφές και πόρους, ενώ είναι επαναφορτιζόμενος μέσω USB καλωδίου (παρέχεται στη συσκευασία)για να μην μένετε ποτέ στη μέση…από μπαταρία! Επίσης, είναι αδιάβροχος για ασφαλή παιχνίδια και στο νερό.

Πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση να καθαρίζετε τον δονητή με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο ποιοτικό toy cleaner. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό!

Δείτε επίσης

Incantation 7 Pink 16.50cm by Vibe Therapy
€ 43,70   € 38,80
Honey Bear Vibes Of Love by Dream Toys
€ 72,90   € 64,48
Pink Minx Vibrator by Shiri Zinn
€ 139,90
Sweet Love Purple Vibrator by Toyz4Lovers
€ 56,90   € 44,90
Prince Charming Pop Tease 7 Pink Global Novelties
€ 46,90   € 34,88
Επιστροφή στην κορυφή