2 in 1 Suction Clitoral Vibrator White by Loving Joy

€ 42,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7292
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 13,00 cm
Εταιρεία Loving Joy
Τροφοδοσία 2 × AA
Barcode 5060211963667
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση United Kingdom
Δοκιμάστε χωρίς ενοχές τις υπέρτατες απολαύσεις και των δύο τρόπων κλειτοριδικής διέγερσης και αφήστε τις δύσκολες αποφάσεις για κάποιον άλλο. Αφεθείτε στη μαγεία του 2 in 1 Suction Vibrator, του νέου, υπέροχου δονητή / συσκευής αναρρόφησης από την εταιρία Loving Joy και απολαύστε εύκολα και γρήγορα στοχευμένες δονήσεις ή ήπιες διεγερτικές αισθήσεις αναρρόφησης που θα σας οδηγήσουν στους επτά ουρανούς της ηδονής.

Μικρός, εύχρηστος και διακριτικός, ο Suction Vibrator διαθέτει δύο ισχυρούς, αλλά και εξαιρετικά αθόρυβους κινητήρες, εξοπλισμένους με 7 δυναμικές ρυθμίσεις στοχευμένης δόνησης και 7 μοτίβα ήπιας αναρρόφησης για να λαμβάνετε την ικανοποίηση που κάθε φορά επιθυμείτε. Είτε μείνετε στο κρεβάτι σας, είτε πάτε την εκδρομή που σχεδιάζατε, ο υπέροχος αυτός δονητής/ αναρροφητήρας θα συμπληρώνει τέλεια κάθε σας solo συνεδρία, αλλά και τα καυτά προκαταρκτικά με τον / την σύντροφό σας.

Απλός και εύκολος στη χρήση ο δονητής ελέγχεται, μέσω δύο μόλις κουμπιών στη βάση του. Λειτουργεί με μπαταρίες (2 χ ΑΑ) ώστε να μην χρειάζεται να προσθέσετε άλλο ένα καλώδιο USB στη συλλογή σας και είναι αδιάβροχος για να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και στο ντους. Καθαρίζεται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι. Να τον συνοδεύετε πάντα με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό.

Υλικό: ABS, στόμιο αναρρόφησης: σιλικόνη
Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση.
Μήκος: 13cm

Δείτε επίσης

Doxy Number 3 Wand Massager Matt Black
€ 189,40
Swarovski Clitoral Vibrator
€ 64,90   € 54,90
Dual Pleasure Air Pulse Vibrator by Satisfyer
€ 64,70
Classic Clitoral Bullet 9cm Black by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 9,00
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Blue by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Επιστροφή στην κορυφή