Atlas Goddess Collection by Dream Toys

€ 88,90 € 73,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7385
Είδος Ρεαλιστικοί Δονητές
Μήκος 21,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,90 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632677604
Αγγίξτε την απόλυτη ευχαρίστηση με τον υπέροχο Atlas, τον νέο, θεικό δονητή από την πολυτελή συλλογή Goddess Collection της εταιρίας Dream Toys.

Καλαίσθητος, ιδιαίτερος και μοναδικός, ο Atlas ξεχωρίζει για την πολυτελή του σχεδίαση και την άριστη λειτουργικότητά του. Ο στητός και δυναμικός κορμός του, έμπλεος ραβδώσεων θα τονώσει κατά τη διείσδυση κάθε νευρική απόληξη του κολπικού καναλιού, προκαλώντας σας έντονο ερεθισμό, ενώ το κυρτό σχήμα του με την ζουμερή κεφαλή που μοιάζει με βάλανο, ειδικά μελετημένο να αγκαλιάζει υπέροχα το μαγικό σημείο G, θα σας προσφέρει ανεπανάληπτες οργασμικες κορυφώσεις. Στη βάση του υπάρχει ένα πλαστικό κομμάτι χρυσού χρώματος, το οποίο του προσδίδει φινέτσα και κομψότητα, ενώ πάνω σε αυτή είναι στρατηγικά τοποθετημένα και τα κουμπιά χειρισμού του.

Ο Atlas διαθέτει έναν ισχυρό αλλά ιδιαίτερα διακριτικό κινητήρα, εφοδιασμένο με 9 διαφορετικά μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες σταθερής δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά το πρόγραμμα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, ενώ στην κορυφή του υπάρχει extra λειτουργία θέρμανσης, η οποία τον φέρνει άμεσα στη θερμοκρασία του σώματός σας, προσφέροντάς σας εκπληκτική αίσθηση.

Ο Atlas είναι κατασκευασμένος από «υγρή» σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα μαλακό και απαλό στην αφή, σχεδόν σαν… αληθινό! Επιπλέον, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία)για να μην μένετε ποτέ… στα κρύα του λουτρού, ενώ είναι και αδιάβροχος για να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του και στο νερό.

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης σάς προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τον δονητή πάντα με ένα ποιοτικό λιπάντικο με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό για Sex Toys και να τον αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1,5 ώρες.
Συνολικό μήκος: 21cm. Διάμετρο: 3,9 cm,

Δείτε επίσης

Dual Density Smooth Vibrator by ToyJoy
€ 31,90
Get Real Realistic Vibrator 20cm Pink by ToyJoy
€ 27,90   € 24,80
Fury Real Rapture Vibrator by Toyz4Lovers
€ 29,70   € 27,90
Get Real Smooth Realistic Vibrator 21cm Pink by ToyJoy
€ 27,90   € 24,50
Get Real 18cm Vibrator with balls Natural by ToyJoy
€ 34,80   € 28,80
Επιστροφή στην κορυφή