Free Clitoral Pulsator by Romp

€ 54,90 € 48,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7388
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 10,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Romp
Προέλευση Germany
Barcode 4251460600965
Αφεθείτε άνευ όρων στο παιχνίδι αναζήτησης της ηδονής ! Κλείστε τα μάτια και…πετάξτε μακριά… στη χώρα των πολλαπλών οργασμών. Σύντροφός σας στο μαγικό αυτό ταξίδι ο υπέροχος Free clitoral pulsator, ο νέος, απίθανος διεγέρτης κλειτορίδας από την εταιρία Romp.

Ο Romp Free χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Pleasure Air -ήπιες αλλαγές στην πίεση του αέρα - μέσω της οποίας παλμικά κύματα πίεσης πραγματοποιούν ανέπαφο, αλλά εξαιρετικά εστιασμένο και αποτελεσματικό μασάζ στην κλειτορίδα σας, χαρίζοντάς σας εκρηκτικές κορυφώσεις. Είναι εξοπλισμένος με έναν ισχυρό, αλλά σχετικά αθόρυβο κινητήρα και 10 επίπεδα έντασης - από πολύ ήπιο έως εξαιρετικά δυνατό - για να επιλέγετε αυτό που σας ευχαριστεί κάθε φορά, ενώ διατίθεται σε διακριτικό μέγεθος ταξιδιού, σε θήκη ασφαλείας για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του όποτε και όπου εσείς επιθυμείτε.

Ο Romp Free είναι κατασκευασμένος αποκλειστικά από υλικά ασφαλή για το σώμα, όπως ABS, TPE και κεφαλή από σιλικόνη, είναι 100% αδιάβροχος για τρελές περιπέτειες και στο ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω μαγνητικού καλωδίου για ξένοιαστο παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές. Επιπλέον, είναι εργονομικά σχεδιασμένοε για να ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας, ενώ είναι και ιδιαίτερα εύχρηστος, ο χειρισμός του πραγματοποιείται μέσω 2 απλών κουμπιών, για μεγαλύτερη ευκολία.

Χρήση: Τοποθετήστε το κεφάλι διέγερσης στην κλειτορίδα σας. Κρατήστε πατημένο το κουμπί + για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και πατήστε εκ νέου για να αυξήσετε την ένταση. Πατήστε το κουμπί - για να μειώσετε την ένταση ή κρατήστε το πατημένο για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.

Για καλύτερη αίσθηση να τον χρησιμοποιείτε με ένα ποιοτικό λιπαντικό. Μετά τη χρήση να τον πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό για Sex Toys και να τον αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.
Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα, Χρόνος λειτουργίας: 45 λεπτά.

Δείτε επίσης

Stacey Romance Lipstick Vibrator by Dream Toys
€ 44,90   € 34,86
Heart Vibe Coral Rose 5.0cm by Rianne S
€ 41,00
Classic Clitoral Bullet 9cm Pink by Toyz4Lovers
€ 9,50
Funky Bullet Violet by ToyJoy
€ 9,90   € 8,90
OhMama! Textured Tip Stimulating Finger Vibe Pink by DreamLove
€ 20,90   € 19,61
Επιστροφή στην κορυφή