Pro 2 Air Pulse Stimulator by Satisfyer

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7469
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 16,00 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 4049369015030
Προέλευση Germany
Απολαύστε οικεία, προσωπική ευχαρίστηση βγαλμένη…από το μέλλον με τον υπέροχο Pro 2 Air Pulse Stimulator, τον νέο διεγέρτη κλειτορίδας, ο οποίος τονώνει τα γυναικεία, γλυκά σημεία μέσω ηχητικών κυμάτων αέρα με την υπογραφή της Satisfyer.

Λεπτός, κομψός και διακριτικός, με υψηλής τεχνολογίας, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, ο Pro 2 θα σας ενθουσιάσει με τα μοναδικά του χαρίσματα.
Εξοπλισμένος με ένα ιδιαίτερα ισχυρό κινητήρα, πιο αθόρυβο και πιο διακριτικό από ποτέ, με 11 διαφορετικά επίπεδα έντασης λειτουργίας, ο Pro 2 είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία Air Pulse - κύματα μικρο-αναρρόφησης στοχεύουν το γλυκό σας σημείο μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ –προσφέροντάς σας ανέπαφες, πολλαπλές εμπειρίες κλειτοριδικής διέγερσης, πραγματικά συγκλονιστικές, τίποτε παρόμοιο με ό,τι έχετε βιώσει στο παρελθόν!

Η οβάλ κεφάλή του, ευρεία και πλατιά, κατασκευασμένη από φιλική προς το δέρμα σιλικόνη, είναι μελετημένη να περιβάλλει τέλεια την κλειτορίδα σας, χαρίζοντάς σας απανωτά κύματα ηδονής. Κρατήστε την κεφαλή του κοντά στο… σημείο ενδιαφέροντος ή τοποθετήστε την επάνω του - μόλις βρείτε το σωστό σημείο θα το νιώσετε αμέσως – και ξεχάστε τον κόσμο ολόκληρο!

Η αδιάβροχη λειτουργία (Grade IPX7) του τόν καθιστά τον ιδανικό σύντροφο για το μπάνιο ή το ντους. Προστατεύεται από βύθιση σε νερό βάθους έως 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά χρήσης. Είναι επαναφορτιζόμενος μέσω θύρας USB (το καλώδιο περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και είναι συμβατός με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό.

Κατασκευασμένος από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη και πλαστικό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ο Pro 2 καθαρίζεται πανεύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό toy cleaner, ενώ διαθέτει εργονομικό σχήμα για άνετο, ξεκούραστο κράτημα και εύχρηστα κουμπιά ελέγχου + - για απόλυτη εύκολία στη χρήση.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία τύπου Li-ion.
15 Χρόνια Εγγύηση

Δείτε επίσης

Original Wand Massager by Doxy
€ 128,60
OHMama! Clitoral Stimulator 10 Speeds Lilac DreamLove
€ 22,90
Discretion Ribbed Vibrator Red by Seven Creations
€ 16,90   € 13,80
Quantum Clitoral Vibe Black by Vibe Therapy
€ 17,90
Aqua Mini Rechargable Wand Massager Pink by BodyWand
€ 108,90   € 97,90
Επιστροφή στην κορυφή