We Vibe Sync Couples Vibrator Fuchsia

€ 158,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7470
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / G-Spot Δονητές
Εταιρεία We Vibe
Μήκος 7,50 cm
Υλικό Σιλικόνη
Barcode 4251460616447
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση U.S.A
Ένα υπερσύγχρονο προϊόν τελευταίας τεχνολογίας, πολυτελές, κομψό και διακριτικό, που θα σας μαγέψει με τις απεριόριστες δυνατότητές του! Ένας κορυφαίας ποιότητας πανέμορφος δονητής, ειδικά σχεδιασμένος για μοντέρνα, δυναμικά ζευγάρια που έλκονται από καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες και τολμούν να δοκιμάζουν καινούριες εμπειρίες.

To We Vibe Sync ήρθε από το μέλλον για να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής. “Ελάτε κοντά” με τον σύντροφό σας από όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε, με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού. Συνδέστε το We Vibe Sync με την εφαρμογή για Smartphone (συστήματα Android και iOS) “We Connect”, προγραμματίστε τη λειτουργία του σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ρυθμίστε την ένταση, αποθηκεύστε το προσωπικό σας μοτίβο δονήσεων, δώστε το password στον αγαπημένος σας και αφήστε τον να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Το εξαιρετικό αυτό vibe διαθέτει 10 διαφορετικά μοτίβα δόνησης, απόλυτα προσαρμοζόμενα στο σώμα σας και τις “ανάγκες” του, τα οποία ελέγχονται και ασύρματα, μέσω ενός ειδικού χειριστηρίου, με εμβέλεια μέχρι 3 μέτρα, για να μπορείτε να απολαμβάνετε ονειρεμένους οργασμούς, ακόμη και από απόσταση.

To We Vibe Sync είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει ταυτόχρονη ευχαρίστηση στο G-spot και την κλειτορίδα κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ στη νέα, βελτιωμένη του έκδοση, χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα, λόγω του ειδικού ενσωματωμένου σύρματος, που του επιτρέπει να ανοίγει και να στέκεται με ευκολία. Είναι κατασκευασμένο από ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, απαλλαγμένη από φθαλικές ενώσεις, BPA και λατέξ. Είναι 100% αδιάβροχο, ώστε να μπορείτε να παίξετε οπουδήποτε και σχεδόν αθόρυβο, έτοιμο να σας παράσχει τις υπηρεσίες του, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μπαταρία Δονητή - USB επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου.
Πλήρης φόρτιση: 2 ώρες
Χρόνος λειτουργίας: έως 90 λεπτά
Συμπεριλαμβάνεται η βάση και το ειδικό καλώδιο USB.
Εγγύηση 2 ετών.
Διαστάσεις: 7,5cm x 3,14cm x 4,17cm.

Δείτε επίσης

10 Speed Climax Bullet Pink 9cm by Dream Toys
€ 15,90   € 13,84
Love Breeze Air Pulse Stimulator Copper by Satisfyer
€ 42,90
10 Function Clitoral Suction Vibrator Black by Loving Joy
€ 29,90
Funky Bullet Violet by ToyJoy
€ 9,90   € 8,90
Wonder Wand Massager Elegance Black Toyz4Lovers
€ 62,70
Επιστροφή στην κορυφή