Number One Next Generation by Satisfyer

€ 36,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7471
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Βάρος 170 gr
Μήκος 14,30 cm
Εταιρεία Satisfyer
Barcode 4049369015061
Τροφοδοσία 2 × AAA
Προέλευση Germany
Απολαύστε το μαγικό “ άγγιγμα” του Number One, του νέου υπέροχου διεγέρτη κλειτορίδας της εταιρίας Satisfyer και βιώστε τους συγκλονιστικότερους οργασμούςτης ζωής σας!

Κομψός, διακριτικός και σέξι, με μοντέρνο, εργονομικό σχεδιασμό και άψογη απόδοση, ο Number One θα σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες κλειτοριδικής διέγερσης. Εξοπλισμένος με ένα ιδιαίτερα ισχυρό κινητήρα, πιο αθόρυβο και πιο διακριτικό από ποτέ, ιδιαίτερα όταν παίρνει τη σωστή του θέση πάνω από το γλυκό σας σημείο, με 11 διαφορετικά επίπεδα έντασης λειτουργίας, ο διεγέρτης είναι εφοδιασμένος με την τεχνολογία Air Pulse - κύματα μικρο-αναρρόφησης και παλλόμενης πίεσης στοχεύουν το μαργαριτάρι σας, χωρίς να το αγγίζουν, χαρίζοντάς σας το ηδονικότερο πιπίλισμα της ζωής σας! The best oral ever!!!

Ο Number One είναι εξαιρετικά απλός στη χρήση, ο έλεγχός του πραγματοποιείται μέσω απλών κουμπιών +/- επάνω στον διεγέρτη/δονητή, ενώ το καμπυλωτό του σχήμα, εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας, προσφέροντας άνετο κράτημα.

Κατασκευασμένος από υγιεινή, απόλυτα ασφαλή για το σώμα σιλικόνη και πλαστικό ABS, ο Number One καθαρίζεται εύκολα με ζεστό σαπουνόνερο ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Για ενδελεχή καθαρισμό, αφαιρέστε απαλά το κυκλικό άκρο. Είναι συμβατός με κάθε ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό - αποφύγετε τα λιπαντικά σιλικόνης και την επαφή με άλλα παιχνίδια και προϊόντα σιλικόνης. Απαιτεί 2 μπαταρίες AAA (πωλούνται χωριστά).
Υλικά: Πλαστικό ABS, Σιλικόνη

Δείτε επίσης

Brilly Glam We Love Couple Vibrator Black DreamLove
€ 52,90
Magic Finger Bunny Vibrator Black FeelzToys
€ 24,80
Magic Finger Bunny Vibrator Purple FeelzToys
€ 24,85
10 Speed Rabbit Ears Bullet Vibrator Pink Nauti Petites
€ 42,90
Sona Cruise Sonic Clitoral Vibrator Black by Lelo
€ 97,30
Επιστροφή στην κορυφή