Dual Pleasure Air Pulse Vibrator by Satisfyer

€ 64,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7474
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 17,80 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Germany
Barcode 4061504003108
Ανακαλύψτε τη μαγεία της διπλής απόλαυσης με τη βοήθεια του υπέροχου Dual Pleasure, του νέου, ξεχωριστού διεγέρτη/δονητή κλειτορίδας, κόλπου και G-spot με την υπογραφή της Satisfyer.

Ο καλαίσθητος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός, το μοντέρνο φινίρισμα και η άψογη λειτουργικότητα είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά που καθιστούν τον Dual Pleasure πραγματικά μοναδικό. Εφοδιασμένος με την τεχνολογία Air Pulse (λειτουργία πίεσης αέρα), αλλά και με ισχυρή δόνηση, ο διεγέρτης θα σας χαρίσει ανεπανάληπτη εσωτερική και εξωτερική διέγερση. Τοποθετώντας το μαλακό του στόμιο κοντά στην κλειτορίδα σας θα απολαύσετε το ηδονικότερο πιπίλισμα της ζωής σας, καθώς τα κυματα αέρα που βγαίνουν από μέσα του αναρροφούν το κρυμμένο σας μαργαριτάρι, χωρίς να το αγγίζουν, μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Εάν πάλι επιθυμείτε μία δυναμική, εσωτερική τόνωση μπορείτε να τον αναποδογυρίσετε και με μεγάλη ευκολία να τον τοποθετήσετε μέσα σας μετατρέποντάς τον άμεσα σε έναν πανίσχυρο G-spot δονητή.

Ο Dual Pleasure διαθέτει δύο ισχυρούς κινητήρες, εξοπλισμένους με 11 διαφορετικής έντασης παλμικά κύματα και 11 ρυθμίσεις δόνησης για να επιλέγετε κάθε φορά το πρόγραμμα που σας ευχαριστεί καλύτερα. Οι κινητήρες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχονται ξεχωριστά, τόσο μέσω του διαισθητικού πίνακα ελέγχου, όσο και μέσω της δωρεάν εφαρμογής Satisfyer Connect για συσκευές iOS και Android, η οποία σας δίνει δυνατότητα πρόσβασης σε πολυάριθμες λειτουργίες.

Με την εφαρμογή Satisfyer Connect μπορείτε να μετατρέψετε το Smartphone, το tablet ή το Apple Watch σας σε τηλεχειριστήριο “ευχαρίστησης”. Κατεβάστε το πρόγραμμα συνδέστε το στη συσκευή σας και αφήστε τις φαντασιώσεις σας ελεύθερες. Σχεδιάστε τις δικές σας δονήσεις, μοιραστείτε τις με χρήστες σε όλο τον κόσμο, μετατρέψτε τους θορύβους του περιβάλλοντος σε συναρπαστικές δονήσεις με το μικρόφωνο του κινητού σας ή διεγερθείτε με τους ρυθμούς της αγαπημένης σας μουσκής - μετατρέποντας με ένα κλικ τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής σε δονήσεις! Μπορείτε φυσικά να αφήσετε τον έλεγχο της διέγερσής σας στον σύντροφό σας ή να ελέγξετε την απόλαυση άλλων χρηστών μέσω βίντεο συνομιλίας.

Η εφαρμογή Satisfyer Connect είναι συμβατή με τον GDPR και πληροί τις γερμανικές και ευρωπαϊκές οδηγίες προστασίας δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συναρπαστικές σας περιπέτειες παραμένουν ιδιωτικές!

Ο Dual Pleasure είναι επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) και μαγνητικών επαφών! Θα αναγνωρίσετε τους μαγνήτες ως δύο ασημένιες κουκκίδες. Στο σημείο αυτό μπορείτε να συνδέσετε το καλώδιο USB. Επίσης, λόγω της αδιάβροχης κατασκευής του έχετε τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιείτε σε όλες τις προσωπικές στιγμές απόλαυσης ακόμα και κάτω από το νερό. Για ευκολότερη διείσδυση και εντονότερη αίσθηση διέγερσης να τον συνοδεύετει πάντα με λιπαντικά νερού. Καθαρίζεται εύκολα και με ασφάλεια με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ειδικό καθαριστικό για sex toys.

Χρόνος φόρτισης: 180 λεπτά. Χρόνος απόδοσης: 60 λεπτά.
Μήκος: 17,9cm. Μέση διάμετρος: 4,9cm.
Υλικό: ABS/PVC (Συμπαγές), Σιλικόνη

Δείτε επίσης

10 Function Clitoral Suction Vibrator Pink by Loving Joy
€ 29,70
OHMama! Thimble Finger Clitoral Vibrator Neon Pink DreamLove
€ 24,90   € 20,90
Pearl Diver Air Pulse Stimulator & Vibration Green by Satisfyer
€ 47,90
Power Bullet Rechargeable Black Vibes of Love by Dream Toys
€ 34,90   € 29,80
Quantum Clitoral Vibe Black by Vibe Therapy
€ 17,90
Επιστροφή στην κορυφή