Dual Love Air Pulse Vibrator Red by Satisfyer

€ 62,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7475
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 16,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 4061504003054
Διπλασιάστε τη διασκέδαση, διπλασιάστε την ευχαρίστηση με το ξεχωριστό Dual Love, τον νέο, υπέροχο δονητή/διεγέρτη κλειτορίδας και κόλπου από την εταιρία Satisfyer.

Κομψός, καλαίσθητος και ιδιαίτερα χρηστικός, με μίνιμαλ, εργονομική σχεδίαση και έξοχη λειτουργικότητα ο Dual Love είναι εφοδιασμένος με έναν μοναδικό συνδυασμό διεγερτικών κυμάτων μικρο-αναρρόφησης (τεχνολογία Air Pulse) και ισχυρών δονήσεων, ο οποίος θα οδηγήσει το αισθησιακό σας ταξίδι στον κόσμο της ηδονής σε ένα νέο επίπεδο! Ο καμπυλωτός σχεδιασμός του σας παρέχει τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσετε και από τις δύο πλευρές. Κρατώντας τον όρθιο, έχετε έναν υπέροχο διεγέρτη, καθώς η πλατιά, κατασκευασμένη από υποαλλεργική σιλικόνη, ομαλή κεφαλή του “περιποιείται” μοναδικά την κλειτορίδα σας, προσφέροντάς σας το ηδονικότερο πιπίλισμα της ζωής σας, ενώ στρεφοντάς τον ανάποδα τον μετατρέπετε σε έναν δυναμικό δονητή, ο οποίος θα διεισδύσει μέσα σας με ευκολία και θα διεγείρει μοναδικά τα κολπικά τοιχώματα και το μαγικό G-spot, χαρίζοντάς σας απόλυτη ευχαρίστηση.

Ο Dual Love διαθέτει 2 ισχυρούς, αλλά αθόρυβους κινητήρες, εξοπλισμένους με ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων – διατίθενται 30 διαφορετικές ρυθμίσεις - για να απολαμβάνετε κάθε φορά αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ενώ είναι συμβατός μέσω Bluetooth με τη δωρεάν εφαρμογή Satisfyer Connect για συσκευές iOS και Android, η οποία σας δίνει δυνατότητα πρόσβασης σε πολυάριθμες λειτουργίες.

Με την εφαρμογή Satisfyer Connect μπορείτε να μετατρέψετε το Smartphone, το tablet ή το Apple Watch σας σε τηλεχειριστήριο “ευχαρίστησης”. Κατεβάστε το πρόγραμμα συνδέστε το στη συσκευή σας και αφήστε τις φαντασιώσεις σας ελεύθερες. Σχεδιάστε τις δικές σας δονήσεις, μοιραστείτε τις με χρήστες σε όλο τον κόσμο, μετατρέψτε τους θορύβους του περιβάλλοντος σε συναρπαστικές δονήσεις με το μικρόφωνο του κινητού σας ή διεγερθείτε με τους ρυθμούς της αγαπημένης σας μουσκής - μετατρέποντας με ένα κλικ τραγούδια από τη λίστα αναπαραγωγής σε δονήσεις! Μπορείτε φυσικά να αφήσετε τον έλεγχο της διέγερσής σας στον σύντροφό σας ή να ελέγξετε την απόλαυση άλλων χρηστών μέσω βίντεο συνομιλίας.

Η εφαρμογή Satisfyer Connect είναι συμβατή με τον GDPR και πληροί τις γερμανικές και ευρωπαϊκές οδηγίες προστασίας δεδομένων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συναρπαστικές σας περιπέτειες παραμένουν ιδιωτικές!

Ο Dual Love είναι αδιάβροχος και θα σας συντροφεύει σε όλες τις προσωπικές στιγμές απόλαυσης ακόμα και σε παιχνίδια κάτω από το νερό. Επίσης είναι επαναφορτισμένος, μέσω μαγνητικού καλωδίου USB (παρέχεται στη συσκευασία) για να μην ξεμείνετε ποτέ στην μέση από μπαταρίες. Για ευκολότερη διείσδυση και εντονότερη αίσθηση διέγερσης να τον συνοδεύετει πάντα με λιπαντικά νερού. Καθαρίζεται εύκολα και με ασφάλεια με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ειδικό καθαριστικό για sex toys.

Χρόνος φόρτισης: 180 λεπτά. Χρόνος απόδοσης: 60 λεπτά.
Μήκος: 16,5cm. Μέση διάμετρος: 3,7cm.
Υλικό: ABS/PVC (Συμπαγές), Σιλικόνη

Δείτε επίσης

Original Wand Massager by Doxy
€ 128,60
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Black 8.50cm by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Discretion Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 15,80
Discretion Ribbed Vibrator Black by Seven Creations
€ 16,90   € 12,70
Classic Mini Bullet Pink by Toyz4Lovers
€ 9,88
Επιστροφή στην κορυφή