Love Breeze Air Pulse Stimulator Copper by Satisfyer

€ 39,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7483
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 14,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Barcode 4061504003450
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Απολαύστε ονειρεμένους κλειτοριδικούς οργασμούς με το υπέροχο Love Breeze Air Pulse Stimulator της εταιρίας Satisfyer.

Κομψό, εύχρηστο και διακριτικό, το Love Breeze, μέσω της ισορροπημένης δράσης της τεχνολογίας Air-Pulse - κύματα μικρο-αναρρόφησης στοχεύουν το γλυκό σας σημείο, χωρίς να το αγγίζουν μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ - και των έντονων δονήσεων, θα σας προσφέρει το συγκλονιστικότερο παλόμενο πιπίλισμα της ζωής σας.

Το Love Breeze διαθέτει έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα, εφοδιασμένο με 10 μοτίβα παλμών και 11 ρυθμίσεις δόνησης για μέγιστη ποικιλία. Τα προγμάμματα αλλάζουν πολύ εύκολα, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά που υπάρχουν στο μπροστινό μέρος του διεγέρτη. Το ευρύ του στόμιο είναι κατασκευασμένο από φιλική για το σώμα, υγιεινή σιλικόνη, ιδιαίτερα ελαστική, για λεπτή, φίνα αίσθηση, ενώ η εργονομική του σχεδίαση προσφέρει τέλεια εφαρμογή και μοναδική άνεση.

Το εύχρηστο σχήμα του το καθιστά ιδανικό και για τα ταξίδια σας, τις βόλτες και τις εκδρομές σας, καθώς μπορείτε να το αποθηκεύσετε εύκολα στην τσάντα σας χωρίς να το παρατηρήσει κανείς.
Το Love Breeze είναι επαναφορτιζόμενο μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB για απολαυστικό παιχνίδι χωρίς διακοπές, ενώ λόγω της αδιάβροχης κατασκευής του μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη του και στο μπάνιο σας. Χρησιμοποιήστε λίγο λιπαντικό με βάση το νερό για μεγαλύτερη άνεση. Καθαρίστε το παιχνίδι σας μετά τη χρήση με χλιαρό νερό και αντιβακτηριακό σαπούνι ή καθαριστικό παιχνιδιών και στεγνώστε το με ένα πανί χωρίς χνούδι.

Δείτε επίσης

10 Function Bullet Vibrator Pink Loving Joy
€ 13,90
Glam Travel Wand Bordeaux by Dream Toys
€ 59,70   € 54,30
3 Speed Power Bullet Extended Breeze Pink 8.50cm by BMS Factory
€ 17,90   € 15,90
Mini Emma Wand Vibrator Plum Red 16.50cm by Svakom
€ 68,80   € 64,80
Glam Strong Bullet Vibrator Bordeaux by Dream Toys
€ 48,80   € 39,90
Επιστροφή στην κορυφή