Sona Cruise Sonic Clitoral Vibrator Black by Lelo

€ 97,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7535
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Lelo
Προέλευση Sweden
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 7350075026096
Μήκος 11,50 cm
Βάρος 115 gr
Αφεθείτε στη μαγεία της ηδονής και απολαύστε υπέρτατη σεξουαλική ευχαρίστηση, τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, όσο και στον προορισμό, με τη βοήθεια του υπέροχου Sona Cruise, του νέου κλειτοριδικού Massager με την υπογραφή της σουηδικής εταιρίας LELO.

O SONA Cruise είναι ένας ξεχωριστός Massager, ο οποίος δεν βασίζεται στις συμβατικές δονήσεις που προσφέρουν τα περισσότερα sex toys, αλλά διεγείρει ολόκληρη την κλειτορίδα - ακόμη και τα μέρη που δεν βλέπετε - με ήπια ηχητικά κύματα, χωρίς να υπάρχει η αναγκαιότητα της άμεσης επαφής, προκαλώντας βαθιές, εκρηκτικές, παρατεταμένες κορυφώσεις, οι οποίες προκύπτουν μετά από μια έντονη, αισθησιακή συσσώρευση.

Διαθέτει 8 διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας για να μπορείτε να επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει, ενώ είναι εξοπλισμένος και με την πλήρως αυτόματη λειτουργία Cruise Control, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ανιχνεύει τυχόν αργή κίνηση του κινητήρα και, μέσω της διαμόρφωσης παλμικών κυμάτων (Pulse Wave Modulation), να δίνει εκ νέου ώθηση στο μοτέρ. Με αυτόν τον τρόπο θα απολαμβάνετε σταθερή ισχύ και ένταση, ακόμα και όταν ο Massager πιέζεται έντονα και σταθερά στο σώμα σας.
Χρήση: - Βεβαιωθείτε ότι ο SONA Cruise είναι ξεκλείδωτος πατώντας και κρατώντας πατημένα τα κουμπιά + και - για 3 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει η λυχνία.

- Πατήστε το κουμπί + για ενεργοποίηση. Πιέστε ξανά για να αυξήσετε τη δύναμη δόνησης.
- Πατήστε το κουμπί () για να περιηγηθείτε στα 8 προγράμματα διέγερσης.
- Πατήστε το κουμπί - για να μειώσετε την ένταση των δονήσεων ή πατήστε και κρατήστε πατημένο το - για απενεργοποίηση.

Ο SONA Cruise είναι κατασκευασμένος από απαλή σιλικόνη ιατρικού τύπου για απόλυτα βελούδινη αίσθηση στην αφή, είναι πλήρως αδιάβροχος για απολαυστικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος μέσω θύρας USB. Για ακόμη πιο ευχάριστη αίσθηση, να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Να καθαρίζετε προσεκτικά το παιχνίδι σας πριν και μετά από κάθε χρήση. Μπορείτε να πλύνετε τη σιλικόνη με ζεστό νερό και αντιβακτηριακό σαπούνι, να ξεπλύνετε με καθαρό ζεστό νερό και να στεγνώσετε με ένα πανί χωρίς χνούδι. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ καθαριστικά που περιέχουν αλκοόλ, βενζίνη ή ακετόνη. Αποφύγετε να εκθέτετε τον Massager σε άμεσο ηλιακό φως και ποτέ σε υπερβολική ζέστη.

- Διαστάσεις: 99 x 88 x 56mm - Βάρος: 116g - Μπαταρία: Li-Ion 530mA 3.7V
- Φόρτιση: 2 ώρες στα 5.0V 400mA - Χρόνος συνεχόμενης χρήστη: 1 ώρα - Αναμονή: 90 ημέρες - Συχνότητα: 120Hz - Μέγιστο επίπεδο θορύβου: <50dB

Δείτε επίσης

Wonder Wand Massager Elegance Black Toyz4Lovers
€ 62,70
Power Bullet Rechargeable Black Vibes of Love by Dream Toys
€ 34,90   € 29,80
Classic Clitoral Bullet 9cm Pink by Toyz4Lovers
€ 9,50
Yva Gold by Lelo
€ 2.990,00
Zenith Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 78,90   € 68,76
Επιστροφή στην κορυφή